Θετικός ο Λημνιός, νέο ντόμινο ανησυχίας

Θετικός ο Λημνιός, νέο ντόμινο ανησυχίας

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ντόμινο ανησυχίας έχει προκαλέσει το γεγονός ότι ο Δημήτρης Λημνιός ανιχνεύθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με την επιστροφή της εθνικής ομάδας από το Κόσοβο. Ο 22χρονος μέσος που την ίδια μέρα είχε ήδη συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Κολωνία βρίσκεται ήδη σε καραντίνα και αναμένεται να αναχωρήσει για τη Γερμανία για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του, η οποία δεν επηρεάζεται από την αρνητική αυτή εξέλιξη, όταν ξεπεράσει το πρόβλημα.

Αυτοί που πιθανώς να επηρεαστούν είναι οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα. Ο Πασχαλάκης, με τον οποίο έμενε στο ίδιο δωμάτιο, είναι προληπτικά σε απομόνωση και θα πρέπει να κάνει άλλο ένα τεστ σήμερα το πρωί και αν και αυτό είναι αρνητικό, τότε θα μπορέσει να πάρει μέρος στην προπόνηση του ΠΑΟΚ, ο οποίος την Παρασκευή υποδέχεται την Λάρισα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Προβληματισμός υπάρχει επίσης στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό, οι οποίοι το Σάββατο θα διεκδικήσουν το Κύπελλο, στον τελικό που εκκρεμεί εδώ και μήνες. Στην Ενωση, οι Πέτρος Μάνταλος, Στράτος Σβάρνας και Μιχάλης Μπακάκης δεν προπονήθηκαν την Τρίτη και αναμένεται να υποβληθούν σε τεστ σήμερα το πρωί και αν τα αποτελέσματα βγουν ξανά αρνητικά και προλάβουν χρονικά, θα πάρουν μέρος στην απογευματινή προπόνηση.

Από την άλλη, στον Ολυμπιακό και οι τρεις παίκτες που ήταν στην αποστολή της Εθνικής, οι Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιώργος Μασούρας, επίσης δεν είχαν κάποιο πρόβλημα στο τεστ που έκαναν από την ΕΠΟ, όμως και σε αυτή την περίπτωση τηρήθηκαν οι απαραίτητες προφυλάξεις. Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποβληθούν ξανά σε τεστ μέχρι την Πέμπτη, όπως ορίζει και το πρωτόκολλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή