Συνεχίστε, κοντεύουμε να πιάσουμε πάτο

Συνεχίστε, κοντεύουμε να πιάσουμε πάτο

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ναι, αποτελεί είδηση. Η Σούπερ Λίγκα και η ΕΠΟ επιτέλους κατάφεραν, η πρώτη να ξεκινήσει από χθες το νέο επαγγελματικό μας πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και η δεύτερη να ολοκληρώσει την περυσινή περίοδο, με τη διεξαγωγή σήμερα, του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος! Για το τελευταίο, βάλτε και ένα… ερωτηματικό. Βλέπετε υπάρχει και το θέμα του κορωνοϊού.

Την πανδημία του ιού τη βίωσαν και τη βιώνουν όλες οι χώρες του κόσμου. Σε καμία όμως δεν συνέβη το μπάχαλο το δικό μας. 
Σχεδόν όλες κατάφεραν να ολοκληρώσουν την περίοδο στα χρονικά περιθώρια που έθεσαν οι διεθνείς ομοσπονδίες και όσες είδαν πως δεν προλάβαιναν, τις διέκοψαν ή τις ανέβαλαν.

Θα ήθελα να ξέρω πώς νιώθουν όλοι όσοι ασχολούνται πολιτικά ή επαγγελματικά με το άθλημα. Αν τους αρέσει το συναίσθημα ότι πέτυχαν να ικανοποιήσουν τους «δικούς» τους. 

Πιθανόν και να πιστεύουν πως αποφάσισαν για το καλό του ποδοσφαίρου. Αν πράγματι συμβαίνει αυτό, είναι και το πιο επικίνδυνο!
Αλλά κι αυτοί που κατά κανόνα βάζουν το προσωπικό και συλλογικό συμφέρον πάνω από το καλό του συνόλου, με ποια  λογική αισθάνονται δικαιωμένοι; Δεν βλέπουν πού έχουμε φτάσει; Και σε επίπεδο εθνικής και σε ομάδων; 

Η βαθμολογική τους θέση το επιβεβαιώνει. Οι ίδιοι έχουν απαξιώσει το προϊόν που πουλάνε στον κόσμο.

Και δυστυχώς, εξακολουθούν να φέρονται κατά τον ίδιο τρόπο. Με φερέφωνά τους τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους.

Για να κρύψουν τις δικές τους αδυναμίες, διοικητικές και οικονομικές, ώστε να συνεχίσουν να επιβιώνουν εις βάρος του ποδοσφαίρου και της ελληνικής οικονομίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή