Απολογήθηκαν τέσσερις στη «δίκη των 28»

Απολογήθηκαν τέσσερις στη «δίκη των 28»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπήκε από χθες η «δίκη των 28» για τους «στημένους αγώνες», με τις απολογίες του πρώην πρόεδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή, του πρώην μέλους του Δ.Σ. της ομοσπονδίας Νίκου Προύντζου και των δύο πρώην μελών της ΚΕΔ, Γιώργου Δούρου και Θανάση Μπριάκου.

Ο Γ. Σαρρής, αναφερόμενος στην προεκλογική συνάντηση που έγινε τον Δεκέμβριο του 2011 στο Χίλτον, με την παρουσία και του Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε: «Η συνάντηση ήταν τυχαία. Ο κ. Μαρινάκης ήρθε μετά τις 12, με άλλη παρέα. Κάθισε 10-15 λεπτά μαζί μας και αποχώρησε. Είναι ψευδής ο ισχυρισμός του Χρήστου Σάββα ότι του είπα πως το τραπέζι στο Χίλτον το διοργανώνει ο Μαρινάκης. Συνάδελφοι και πρόεδροι ενώσεων με πρότειναν για πρόεδρο και έλεγαν αν δεν κατέβει ο Πιλάβιος, να κατέβω εγώ». 

Για τη συνάντηση, στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο Ν. Προύντζος, συμπληρώνοντας πως δεν είχε εικόνα για τους πίνακες διαιτησίας.

Τα τηλεφωνήματα

Για τα λεγόμενα «πακιστανικά» τηλεφωνήματα, ο Γ. Σαρρής είπε: «Δεχόμουν καθημερινά πολλά τηλέφωνα που αφορούσαν τη διαιτησία. Πήρα κάποιον από ένα τηλέφωνο που δεν ήταν στο όνομά μου, για να μη με βρίσκουν και με ενοχλούν. Νόμιζα ότι ήταν καταχωρισμένο σε ελληνικό όνομα, του ατόμου που μου το έδωσε, δεν ήξερα ότι ήταν σε όνομα αλλοδαπού». Ο πρώην αρχιδιαιτητής Γιώργος Δούρος αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι αποτελεί μέλος «συμμορίας» και δήλωσε ανεπηρέαστος στις αποφάσεις του, ενώ ο Θανάσης Μπριάκος υποστήριξε πως «ο Βασσάρας ήταν στραβωμένος, όχι με εμάς αλλά με την ΕΠΟ και τη σύμβασή του που δεν είχε ανανεωθεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή