Δοκιμασία με Παναιτωλικό και… «Ιανό» για ΑΕΚ

Δοκιμασία με Παναιτωλικό και… «Ιανό» για ΑΕΚ

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το παιχνίδι στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ να ξεχωρίζει, συνεχίζεται απόψε στις 20.30 («Ιανού» επιτρέποντος) η «λειψή» 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1, η οποία ολοκληρώνεται αύριο με τις αναμετρήσεις Λαμίας – ΟΦΗ και Βόλου – Αρη.

Η Ενωση, μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και λίγο πριν από τη μάχη της για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, με τη Σεντ Γκάλεν στην Ελβετία την ερχόμενη Πέμπτη, θέλει να κάνει πρεμιέρα με το δεξί στο πρωτάθλημα. 

Τα νέα από τη χθεσινή κλήρωση των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστα, καθώς στην περίπτωση που αποκλείσει την Σεντ Γκάλεν, θα αντιμετωπίσει την 1η Οκτωβρίου σε νοκ άουτ ματς στο ΟΑΚΑ, το νικητή του ζευγαριού Βόλφσμπουργκ – Ντέσνα Ουκρανίας, με τους Γερμανούς να αποτελούν το ακλόνητο φαβορί.

Ο Μάσιμο Καρέρα που στο Αγρίνιο προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει βασικούς τους «νέους» Χιντ, Ινσούα και Ανσαριφάρντ, ξεκαθάρισε στους ποδοσφαιριστές του πως δεν θα ανεχθεί ανάλογες αγωνιστικές συμπεριφορές όπως αυτή του τελικού. Η έδρα του Παναιτωλικού πάντως, μόνο καλές αναμνήσεις δεν φέρνει στην ΑΕΚ, αφού την τελευταία πενταετία μετράει εκεί τρεις ήττες. 

Το ξεκίνημα με την ισοπαλία στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ ήταν θετικό για τους Αγρινιώτες που την Πέμπτη ανακοίνωσαν την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού μέσου Χοακίν Αρσούρα.

Αύριο Κυριακή, Αρης και ΟΦΗ, σε Βόλο και Λαμία αντιστοίχως, καλούνται να διαχειριστούν το σοκ των αποκλεισμών τους από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Θεσσαλονικείς μάλιστα, βρίσκονται και σε αναζήτηση τεχνικού καθώς ο Γερμανός Μίχαελ Ενινγκ πλήρωσε το μάρμαρο της ήττας από την άσημη Κόλος Κοβαλίβκα.

Ο Ακης Μάντζιος είναι ο βασικός υποψήφιος να τον αντικαταστήσει, με τους Τραϊανό Δέλλα και Γιάννη Αναστασίου να ακολουθούν.
Ο ΟΦΗ που δεν τα κατάφερε κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, ψάχνει στη Λαμία το αποτέλεσμα που θα επαναφέρει την ηρεμία στα αποδυτήρια. Οι «δονήσεις» στο στρατόπεδο των Κρητικών ήταν μικρότερες, ωστόσο ένα ακόμη ανεπιτυχές αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται να προκαλέσει εξελίξεις. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή