Ολυμπιακός – Ομόνοια, πράξη πρώτη

Ολυμπιακός – Ομόνοια, πράξη πρώτη

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα από τα δύο που απαιτούνται για να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ καλείται να κάνει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται την Ομόνοια στο «Καραϊσκάκη» για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Στόχος για τους «ερυθρόλευκους» δεν είναι άλλος από το να πάρουν το αποτέλεσμα εκείνο το οποίο θα τους επιτρέψει να έχουν ένα άνετο βράδυ σε μια εβδομάδα στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας. 

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, όπως δεδομένο είναι ότι η Ομόνοια μόνο εύκολος αντίπαλος δεν θα αποδειχθεί, έχοντας αποκλείσει τον Ερυθρό Αστέρα. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε πρόκληση τον συγκεκριμένο αγώνα και πρόσθεσε: «Εχουμε πολύ καλή ομάδα που παίζει με πίστη και ψυχή. Δεν μπορώ να πω όμως ότι είμαστε το φαβορί επειδή το λένε οι αριθμοί». Για το θέμα του «άσου» φωτογράφισε την επιστροφή του Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια, αν και όπως είπε «ο Τζολάκης είναι πολύ καλός και αυτό μας έχει δημιουργήσει μεγάλο… πονοκέφαλο».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος απέφυγε να χαρακτηρίσει φαβορί τον Ολυμπιακό. 
Οσον αφορά την 11άδα, λογικά ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ σίγουροι είναι οι Ραφίνια, Μπα, Σεμέδο, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά και Μασούρας. Φορτούνης ή Εμβιλά θα βρεθούν στα χαφ, ενώ για την κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί έχει τον πρώτο λόγο.

• Σύμφωνα με δημοσίευμα του «TRT Sport» οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τη Φενέρ για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες.
Κ.Κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή