Συμφωνία με NOVA, εξελίξεις με Βοτανικό

Συμφωνία με NOVA, εξελίξεις με Βοτανικό

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την παραχώρηση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων στη Nova ανακοίνωσε χθες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις διαπραγματεύσεις με το συνδρομητικό κανάλι, που είχαν ξεκινήσει από το καλοκαίρι. Η μονοετής συμφωνία μαζί με τα bonus αγγίζει τα 7 εκατ. ευρώ (από 5,3), αφορά όλους τους εντός έδρας αγώνες τους, χωρίς η συγκεκριμένη εξέλιξη να  επηρεάζει τη λειτουργία του «Παναθηναϊκός TV», το οποίο θα συνεχίσει να προβάλλει δωρεάν το υπόλοιπο περιεχόμενο, επιστρέφοντας τα χρήματα σε όσους είχαν προπληρώσει αποκτώντας το πακέτο όλης της σεζόν. Με αυτή την εξέλιξη, το συνδρομητικό κανάλι θα έχει στη «στέγη» του πλέον και τις 14 ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 1.

Οπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ, μέσω του «Παναθηναϊκός TV» οι φίλοι της ομάδας θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν περιεχόμενο από την Ακαδημία του Παναθηναϊκού, αλλά και αγώνες ομαδικών και ατομικών αθλημάτων του Ερασιτέχνη.

Πλέον το ενδιαφέρον στο  στρατόπεδο του «Τριφυλλιού» στρέφεται σε δύο μέτωπα: Στο γηπεδικό και στο αγωνιστικό. Το θέμα του Βοτανικού βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα και αναμένονται ανακοινώσεις από την κυβέρνηση και τον δήμο. Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ 100,3 ζήτησε υπομονή τονίζοντας ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.

Τη Δευτέρα υπάρχει το  παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, με τον Ντάνι Πογιάτος να έχει στη διάθεσή του και τον Χουανκάρ σε αντίθεση με τον Βιγιαφάνες, που δύσκολα θα προλάβει. Στα μεταγραφικά, η υπόθεση του Αντονίτο της Βαγιαδολίδ βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί με την επιστροφή του Τσάβι Ρόκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή