Νέο «καμπανάκι» για Παναθηναϊκό

Νέο «καμπανάκι» για Παναθηναϊκό

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε τη νίκη στο Αλκαζάρ μέχρι το 87΄ αλλά τελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΛ, με αποτέλεσμα, μετά την ήττα της πρεμιέρας στην Τρίπολη, να μην κάνει ούτε και χθες… σεφτέ στα «τρίποντα».

Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη θεσσαλική ομάδα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, πληρώνοντας την κακή τους απόδοση στο β΄ ημίχρονο και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των παικτών τους. Ο νεαρός Πινακάς που είχε μπει αλλαγή νωρίτερα στο παιχνίδι, πέτυχε το πρώτο του τέρμα στη μεγάλη κατηγορία, δίνοντας τον «χρυσό» βαθμό στην ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός, στο πρώτο ημίχρονο, με παιχνίδι κατοχής και καλή κυκλοφορία, είχε τον έλεγχο και στην πρώτη οργανωμένη «επίσκεψη» στην αντίπαλη άμυνα, στο 26΄, άνοιξε το σκορ με πλασέ του Μακέντα, ύστερα από ωραία συνεργασία Μπουζούκη – Αϊτόρ και γύρισμα του τελευταίου.   

Οι «πράσινοι» είχαν ακόμη δύο καλές στιγμές στις καθυστερήσεις με τους Βέλεθ και Μακέντα, σε αντίθεση με την ΑΕΛ που δεν έκανε ούτε μια τελική προσπάθεια.  

Στο β΄ μέρος, οι «βυσσινί» πήραν μέτρα στο γήπεδο και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των αντιπάλων τους απείλησαν αρχικά στο 65΄, όταν σε λάθος γύρισμα του Σάντσες ο Μιλοσάβλιεβιτς πλάσαρε αλλά ο Διούδης απέκρουσε. Στο 87΄ ο Τόρζε σέντραρε, ο Σάντσες ήταν εκτός θέσης και ο αμαρκάριστος Πινακάς με κεφαλιά ισοφάρισε.

Ο ΠΑΟΚ λίγα 24ωρα πριν από το αυριανό παιχνίδι-ορόσημο με την Κράσνονταρ, που θα κρίνει την είσοδό του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, άφησε δύο ακόμη βαθμούς, αυτή τη φορά στον Βόλο (0-0), πληρώνοντας το εκτεταμένο ροτέισον του Αμπελ Φερέιρα, που παρέταξε την ομάδα με επτά αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς με τους Ρώσους. Αξίζει να σημειωθεί ότι παίκτης του Βόλου είναι από χθες ο Αιγύπτιος, τέως άσος του «Δικέφαλου του Βορρά», Αμρ Ουάρντα.     

Ολυμπιακός και ΑΕΚ απέναντι σε Παναιτωλικό και Λαμία συνέχισαν με νίκες χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0, ενώ η Ενωση με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, «καθάρισε» εύκολα με 3-0 και πλέον επικεντρώνεται στον νοκ άουτ αγώνα της Πέμπτης με τη Βόλφσμπουργκ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου μια ενδεχόμενη πρόκριση στους ομίλους θα ανοίξει τον δρόμο για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.  

Στη Λαμία, οι τρεις ήττες στο ξεκίνημα κάνουν τη θέση του Γιώργου Πετράκη στον πάγκο ιδιαίτερα επισφαλή. Ο Αρης, στην πρεμιέρα του Ακη Μάντζιου, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-2 του πρώτου ημιχρόνου και να πάρει την ισοπαλία (2-2) απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα που φανέρωσε εξαιρετικά δείγματα.

Με το ίδιο σκορ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο Ηράκλειο ΟΦΗ και Ατρόμητος, με τους Περιστεριώτες, που είχαν προηγηθεί, να παίρνουν τον βαθμό στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και χθες να επισημοποιούν την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή