Τελικός των τελικών για τον ΠΑΟΚ

Τελικός των τελικών για τον ΠΑΟΚ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πιο κομβικό παιχνίδι των τελευταίων ετών δίνει απόψε το βράδυ (22.00) ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αντιμετωπίζοντας την Κράσνονταρ στη ρεβάνς της ήττας του με 2-1. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να προκριθεί, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του, την είσοδό του στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.  

«Ιστορική ευκαιρία» χαρακτήρισε την αναμέτρηση ο Αμπελ Φερέιρα, τονίζοντας όμως πως η ομάδα του δεν πρέπει να παρασυρθεί από το συναίσθημα αλλά να παίξει με μυαλό.

«Αυτό που μου ζητήθηκε από τη διοίκηση είναι να επιστρέψουμε στους ομίλους. Ανάλογα με το αποτέλεσμα θα μπορούμε να μιλάμε είτε για κάτι θετικό είτε για κάτι ιστορικό», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός, υπονοώντας τη συμμετοχή, είτε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ είτε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ξέρουμε ότι ένα γκολ θα μας βάλει σε θέση οδηγού, ωστόσο είναι ένα παιχνίδι που θα παιχτεί περισσότερο στο πνευματικό κομμάτι και λιγότερο στο τακτικό. Πρέπει να έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και κάθε ποδοσφαιριστής να είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του», συμπλήρωσε ο Φερέιρα, ο οποίος έστειλε το μήνυμα στη διοίκηση πως εφόσον ο στόχος επιτευχθεί, ο ΠΑΟΚ θα χρειαστεί ενίσχυση, μιλώντας για άριστη συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή Ολαφ Ρέμπε.

Στη 18μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Τσόλακ και Βαγκέ. Ο Κροάτης μάλιστα δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, παρά το γεγονός πως ο Μπίσεσβαρ δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, έμεινε εκτός, δείχνοντας πως ο Φερέιρα δεν συμπεριλαμβάνει τον Ολλανδό στις βασικές του επιλογές, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Ζαμπά ο οποίος έφυγε από τη Θεσσαλονίκη. Στην αποστολή της Κράσνονταρ συμμετέχουν κανονικά οι Μπεργκ, Βάντερσον, Κάιο και Πετρόφ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή