Εύκολα η Σάκκαρη στον γ΄ γύρο του Ρολάν Γκαρός

Εύκολα η Σάκκαρη στον γ΄ γύρο του Ρολάν Γκαρός

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υστερα από μία εκπληκτική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Η πρωταθλήτριά μας αντιμετώπισε την Καμίλα Ραχίμοβα, και μόνο στο πρώτο σετ δυσκολεύτηκε απέναντι στην ταλαντούχα 19χρονη Ρωσίδα. Υπερίσχυσε με 2-0 (7-6, 6-2) και προκρίθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα της στον τρίτο γύρο του γαλλικού γκραν σλαμ. Θα αντιμετωπίσει μία εκ των Τρεβιζάν (Ιταλία) ή Γκοφ (ΗΠΑ). Σήμερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρει απέναντί του τον Πάμπλο Κουέβας (12.00) για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. 

Η Μαρία Σάκκαρη, με όπλο το καλό σερβίς της, ξεκίνησε εντυπωσιακά στην αναμέτρηση και, παρά την πίεση της Ρωσίδας, έφτασε μέχρι το 5-4 έχοντας κάνει ένα μπρέικ στην αντίπαλό της στο έβδομο γκέιμ (3-4). Η Καμίλα Ραχίμοβα, στην πρώτη παρουσία της σε γκραν σλαμ, επιβεβαίωσε τους ανθρώπους του τένις ότι είναι μία ανερχόμενη αθλήτρια και κατάφερε να πάρει το δέκατο γκέιμ με μπρέικ (5-5). Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ (6-6). Και εκεί η Σάκκαρη δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της υπεροχής της. Επαιξε άψογα, κάτι που αποτυπώνεται και στη νίκη της με 7-0.  

Στο δεύτερο σετ, η Μαρία Σάκκαρη έδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία ανάμεσα στις καλύτερες τενίστριες του κόσμου. Εσπασε δύο φορές το σερβίς της Ρακίμοβα και προηγήθηκε μέχρι και 5-1. Υστερα από ένα παιχνίδι που κράτησε μία ώρα και 44 λεπτά, η πρωταθλήτριά μας υπερίσχυσε με 2-0 και έκλεισε θέση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.  

Σήμερα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει την πρόκριση στον τρίτο γύρο του γκραν σλαμ απέναντι στον Πάμπλο Κουέβας (Νο 60) που επικράτησε του Δανού Χένρι Λάακσονεν (135ος) με 3-1.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή