Η ώρα της ΑΕΚ και των «αιωνίων»

Η ώρα της ΑΕΚ και των «αιωνίων»

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη «βουβή» έδρα του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ στοχεύει να φτάσει στην κατάκτηση της περυσινής διοργάνωσης του Τσάμπιονς Λιγκ που θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή του Final-8. Στα προημιτελικά, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σήμερα (18.30) τη Νίμπουρκ και θα πρέπει να μείνει αήττητη μέχρι το βράδυ της Κυριακής για να κατακτήσει τον τίτλο που είχε κερδίσει, πριν από δύο χρόνια και πάλι στο ΟΑΚΑ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, επανέλαβε τον στόχο της ελληνικής ομάδας: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ με καλές εμφανίσεις. Απέναντι στη Νίμπουρκ πρέπει να προστατέψουμε τη ρακέτα, να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και να ελέγξουμε τον ρυθμό, κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα στον τομέα της άμυνας». Ο αντίπαλος της ΑΕΚ ή της Νίμπουρκ στα ημιτελικά, θα είναι η νικήτρια του τέταρτου προημιτελικού Τενερίφη – Σαραγόσα.

Η Μπούργος νίκησε εύκολα τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά, στα οποία θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Toυρκ Τέλεκομ – Ντιζόν.

Πρεμιέρα Ολυμπιακού

Από την έδρα του, το ΣΕΦ, με ανανεωμένη ομάδα στις θέσεις των ξένων παικτών, τον Κώστα Σλούκα να έχει επιστρέψει, ο Ολυμπιακός αρχίζει σήμερα (21.00) το «ταξίδι» του στη φετινή Ευρωλίγκα. Πρώτος αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» είναι η Ζαλγκίρις. «Το γεγονός ότι θα παίξουμε στην έδρα μας χωρίς κόσμο δίνει αβαντάζ στο φιλοξενούμενο. Εχουμε κάνει καλή δουλειά στην επιλογή των παικτών, αλλά έχουμε ακόμα πρόβλημα ομοιογένειας», υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Προβλήματα ο ΠΑΟ

Τρεις σημαντικές απουσίες παικτών θα έχει ο Παναθηναϊκός στον αυριανό αγώνα του με τη Χίμκι, στη Μόσχα. Εκτός του τραυματία Σαντ Ρος, θα απουσιάσουν και οι Πιέρ Τζάκσον και ο Ααρον Ουάιτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή