Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Ρολάν Γκαρός

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας νίκησε τον Πάμπλο Κουέβας με 3-0 (6-1, 6-4, 6-2) ύστερα από μία αναμέτρηση που διεξήχθη στο κεντρικό στάδιο (Φιλίπ Σαρτιέ) και διήρκεσε μία ώρα και 28 λεπτά. Ήταν η 4η νίκη του επί του Κουέβας σε ισάριθμες αναμετρήσεις.   

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδειξε αποφασισμένος για τη νίκη. Κυριάρχησε πλήρως, έκανε δύο μπρέικ και προηγήθηκε γρήγορα με 5-0 games, και επικράτησε με 6-1 ύστερα από 23 λεπτά. Στο δεύτερο σετ, ο αθλητής από την Ουρουγουάη έπαιξε πιο ανταγωνιστικά αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα που έκανε το 2-0.  

Και στο τρίτο σετ, ο Πάμπλο Κουέβας δεν μπόρεσε να ελέγξει το παιχνίδι του πρωταθλητή μας, ο οποίος έδειξε ότι συνήθισε τις νέες μπάλες. Ο Τσιτσιπάς υπερίσχυσε με 6-2, και προκρίθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, στον τρίτο γύρο του Γκραν Σλαμ. Στους «32» θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Μπέντενε – Μιλόγεβιτς.  

Ο Πάμπλο Καρμπάγες Μπαένα (101ος στον κόσμο) έκανε την έκπληξη και νίκησε τον Ντένις Σαποβάλοφ (11ος στον κόσμο) με 7-5, 6-7 (5), 6-3, 3-6, 8-6. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε του Ρικάρντας Μπεράνκις με 6-1, 6-2, 6-2 και έφτασε τις 70 νίκες στο γκραν σλαμ του Παρισιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή