Πλήρης αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ 1

Πλήρης αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ 1

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τρεις δόσεις ως συνήθως αλλά για πρώτη φορά με πλήρη σύνθεση συνεχίζεται αυτό το τριήμερο η Σούπερ Λιγκ 1, με τα παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής. Μετά τα Γιάννενα, τελείωσε η περίοδος χάριτος και για τον έτερο νεοφώτιστο Απόλλωνα, ο οποίος  ντεμπουτάρει αύριο με αντίπαλο τη Λάρισα στη Ριζούπολη. Συμπληρώνεται έτσι πρώτη φορά μια αγωνιστική εφτά παιχνιδιών, με πιο ενδιαφέρον αυτό στο ΟΑΚΑ όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη. Είναι το πρώτο ντέρμπι της περιόδου ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν την έξοδο στην Ευρώπη, χωρίς να έχουν πείσει μέχρι στιγμής ότι μπορούν να κοιτάξουν ψηλότερα. Η πίεση είναι αυξημένη για τον Πογιάτος (δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ιωαννίδη που υπέστη κάταγμα στο σησαμοειδές του δεξιού ποδιού και ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του είναι έως 3 εβδομάδες), ενώ ο Μάντζιος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Αρη.  

Από τους τρεις «Ευρωπαίους», την πιο δύσκολη αποστολή την έχει η ΑΕΚ στο Περιστέρι, έχοντας να διαχειριστεί και το «μεθύσι» από την επική πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ. Ο Ολυμπιακός δίνει στα Γιάννενα τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα του και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ, όντας και οι δύο ισχυρά φαβορί. Το ματς Παναιτωλικός -Αστέρας Τρ. προμηνύεται αμφίρροπο, ενώ  καθοριστικής σημασίας για τη (χωρίς βαθμό) Λαμία είναι το γειτονικό ντέρμπι με τον Βόλο, με το οποίο κλείνει τη Δευτέρα η αγωνιστική.  

Συνοπτικά, το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: 19.30 Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης, ΚΥΡΙΑΚΗ: 16.00 Παναθηναϊκός -Αρης, 18.15 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, 18.15 Απόλλων Σμύρνης – Λάρισα, 20.30 ΠΑΣ Γιάννινα -Ολυμπιακός, 21.45 Ατρόμητος -ΑΕΚ, ΔΕΥΤΕΡΑ: 19.30 Λαμία – Βόλος. Ολοι οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της NOVA, εκτός από το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Αρης που θα μεταδοθεί κατ’ εξαίρεση από τον ΣΚΑΪ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή