Απαραίτητη η αξιοποίηση των χρημάτων

Απαραίτητη η αξιοποίηση των χρημάτων

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολυμπιακός και ΑΕΚ πέτυχαν στις… εξετάσεις. Ο ΠΑΟΚ έμεινε μετεξεταστέος. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League, και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον ίδιο. Η ευκαιρία ήταν μεγάλη με αντίπαλο την Κράσνονταρ και θεωρώ πως δύσκολα θα του παρουσιαστεί στο μέλλον κάποια αντίστοιχη.
Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση για το τι έφταιξε. Είχε φανεί από τα μέχρι τώρα παιχνίδια που είχε δώσει πως ο προπονητής του έχει σχεδιάσει ένα σύνολο που όταν είναι απαραίτητο να κυνηγήσει αποτέλεσμα, δεν τα καταφέρνει. Κι αυτό πρέπει να το αλλάξει, όχι τόσο για τους αγώνες που τον περιμένουν στο Europa League, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ήταν πιστός στο ραντεβού του με τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Και οι αντίπαλοι που του έβγαλε η κλήρωση του αφήνουν πιθανότητες να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη και την άνοιξη. Ομως χρειάζεται ενίσχυση με παίκτες που θα καλύψουν άμεσα τα κενά αυτών που πουλήθηκαν. Και για αυτό πρέπει να ξοδέψει αρκετά λεφτά, από αυτά που θα εισπράξει από την πρόκριση. Οσο κι αν ο προπονητής του βγάζει… λαγούς από το καπέλο του, δεν είναι δυνατόν να προχωρήσει με το υπάρχον ρόστερ.

Η ΑΕΚ πέτυχε τον στόχο της. Ομως και για αυτήν ισχύουν όσα και για τον νταμπλούχο. Επαφίεται στη διοίκησή της αν θα βάλει το χέρι στο ταμείο για να κάνει μεταγραφές. Τα κενά είναι πολλά και κάποιοι παίκτες δείχνουν από τώρα κουρασμένοι. Χρειάζονται ανάσες για να βγουν οι υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αν φυσικά οι στόχοι είναι διακρίσεις εντός και εκτός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή