Με νέο πλάνο, αλλά και όρια…

Με νέο πλάνο, αλλά και όρια…

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν θέλησε να χαρακτηρίσει «πρόβα τζενεράλε» ενόψει των αγώνων με τη Μολδαβία (11/10) και το Κόσοβο (14/10) στο ΟΑΚΑ για το Nations League, το αποψινό (21.30) φιλικό της Εθνικής με την Αυστρία, ο Τζον Φαντ Σιπ. 

Αντίθετα, ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε ότι παιχνίδια σαν και αυτό του δίνουν την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιους νέους παίκτες, αλλά και συστήματα ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων που ακολουθούν, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα σχετικά με την υπόθεση Σιόβα.
«Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε».

Η χθεσινή συνέντευξη του Φαντ Σιπ στράφηκε και στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος τέθηκε εκτός ομάδας. «Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα με πλάνο για το Κατάρ και με νέους και πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες και με άλλον τρόπο. Αυτό είναι το… μονοπάτι», απάντησε σχετικά και πρόσθεσε: «Δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε παίκτες που να δένουν με την ομάδα και το τι θέλουμε. Οταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ιδέα της Εθνικής θα αποκλείεται. Εχω ήδη τοποθετηθεί και μιλήσει για το θέμα, οπότε δεν θα πω κάτι άλλο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εθνική ξεκίνησε το Nations League με μία ισοπαλία και μία νίκη με Σλοβενία και Κόσοβο αντίστοιχα και τα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν της δίνουν την ευκαιρία, σε περίπτωση που τα κερδίσει, να έχει το προβάδισμα για την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Οσον αφορά την αποστολή, στην Αυστρία για το φιλικό έχουν ταξιδέψει οι: Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Λημνιός, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης. Εκτός πλάνων έμειναν ο Μασούρας που υπέστη θλάση και ο Πέλκας που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή