Νέο πρόβλημα για ΠΑΟ, νοκ άουτ και ο Μποχωρίδης

Νέο πρόβλημα για ΠΑΟ, νοκ άουτ και ο Μποχωρίδης

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι την Παρασκευή, για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» δέχτηκαν νέο αγωνιστικό πλήγμα, καθώς ο Λευτέρης Μποχωρίδης τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση, καθώς υπέστη θλάση στο αριστερό υποκνημίδιο, προσθέτοντας έναν ακόμη προβληματισμό στον προπονητή του, Γιώργο Βόβορα.

Ο Μποχωρίδης προερχόταν από μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Χίμκι και πλέον το βάρος της περιφέρειας θα πέσει πάνω στον νεοαποκτηθέντα Κίφερ Σάικς, στον Νέντοβιτς και στον νεαρό Καλαϊτζάκη.

Αλλωστε, προβλήματα τραυματισμών στα γκαρντ αντιμετωπίζουν και οι Πιερ Τζάκσον, Χάουαρντ Σαντ Ρος, με τον τελευταίο να κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει, όπως και ο Ααρον Ουάιτ. Και οι δύο ακολούθησαν χθες ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο ματς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τραυματισμός του Μποχωρίδη είναι στο ίδιο σημείο με αυτόν του Λιβιό Ζαν Σαρλ. Ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, έχει μείνει και αυτός εκτός προπονήσεων και το αν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι.

Οι Πειραιώτες δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη στο ΟΑΚΑ, μια νίκη που θα τους δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης και θα ισοσταθμίσει την ήττα της πρεμιέρας από τη Ζαλγκίρις.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δούλεψε με τους παίκτες του κυρίως στον τομέα της κυκλοφορίας, όπου στο Κάουνας έγιναν κακές επιλογές.
Τέλος ο Ράις από ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ, προ των πυλών της εξόδου βρίσκεται ο Ταϊρίς Ράις, καθώς η Ενωση δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ο 33χρονος γκαρντ, ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» ενόψει του Final 8 στο BCL που ολοκληρώθηκε, σκέφτεται το ενδεχόμενο ακόμη και απόσυρσης από την αγωνιστική δράση.

• Με μία αναμέτρηση συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λάρισα (17.00) στο PAOK Sports Arena, έχοντας προκριθεί άνευ αγώνα λόγω της αποχώρησης του Πανιωνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή