Ελπίδα για Ολυμπιακούς με θεατές παρά την πανδημία

Ελπίδα για Ολυμπιακούς με θεατές παρά την πανδημία

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο αναμένουν να καλωσορίσουν τους θεατές το καλοκαίρι του 2021 παρά την πανδημία», δήλωσε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) Τόμας Μπαχ.

«Εργαζόμαστε με βάση τη βεβαιότητα ότι θα υπάρχουν θεατές απ’ όλο τον κόσμο (στο Τόκιο)», ανέφερε ο Μπαχ σε συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, επισημαίνοντας πως «αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι εάν μπορούμε να γεμίσουμε τα στάδια ή εάν θα έπρεπε να εφαρμοστούν άλλα μέτρα».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Μάρτιο, η ιαπωνική κυβέρνηση και η ΔΟΕ ανέβαλαν τους αγώνες του 2020 έως το 2021 λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού

«Είδαμε μια πολύ ενθαρρυντική αρχή σε μερικά από τα πρωταθλήματα στην Ιαπωνία τις τελευταίες δύο εβδομάδες με ικανοποιητικό αριθμό θεατών», πρόσθεσε Ο επικεφαλής της ΔΟΕ

Οι επισκέπτες των Ολυμπιακών Αγώνων συνήθως κάνουν κράτηση για τα εισιτήριά τους πολλούς μήνες ή χρόνια νωρίτερα, αλλά στην περίπτωση του Τόκιο, η ΔΟΕ αναμένεται να έχει μια σαφέστερη εικόνα μόνο μέχρι το τέλος του 2020.

Με πληροφορίες από Reuters

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή