Χωρίς να ιδρώσει η Εθνική, 2-0 την Μολδαβία

Χωρίς να ιδρώσει η Εθνική, 2-0 την Μολδαβία

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ένα στις αρχές του δεύτερου έλυσαν τον γόρδιο δεσμό και μαζί και τα πόδια των παικτών της Εθνικής Ελλάδας, που επικράτησε με 2-0 της Μολδαβίας στο ΟΑΚΑ, στο τρίτο της παιχνίδι για το Nations League.  

Η ελληνική ομάδα χωρίς να εντυπωσιάσει, παραμένει αήττητη (δυο νίκες, μια ισοπαλία) και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 7 πόντους, όσους και η Σλοβενία που νίκησε 1-0 το Κοσσυφοπέδιο, επόμενο αντίπαλο των διεθνών μας την ερχόμενη Τετάρτη (14/10) στο ΟΑΚΑ.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Παυλίδης από τον Ποσμάκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου είχε διπλό όφελος, αφού το μετέτρεψε σε γκολ ο Μπακασέτας και παράλληλα άφησε τους Μολδαβούς με παίκτη λιγότερο καθώς ο Ποσμάκ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Μέχρι τότε η εθνική, είχε μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της, κάνοντας πολλά λάθη.

Στο 50΄ο Μάνταλος μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μπακασέτα έκανε το 2-0 «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη αφού οι Μολδαβοί με 10 παίκτες δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω.

Από κει και μετά η Εθνική είχε διαστήματα με καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να διευρύνει τον δείκτη του σκορ στο 90΄με το δοκάρι του Φορτούνη ενώ οι φιλοξενούμενοι στη μια και μοναδική τους τελική προσπάθεια έχασαν πέναλτι στο 88΄, το οποίο απέκρουσε ο Βλαχοδήμος.      

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή