Με Κόσοβο σήμερα η Εθνική για ακόμη ένα «τρίποντο»

Με Κόσοβο σήμερα η Εθνική για ακόμη ένα «τρίποντο»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να ολοκληρώσει τη δουλειά θέλει η εθνική μας ομάδα, η οποία υποδέχεται απόψε (21.45 OPEN TV, COSMOTE SPORT 1 HD) το Κόσοβο για την 4η αγωνιστική του Nations League. Στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της, η εθνική ομάδα θέλει ακόμα ένα «τρίποντο», το οποίο θα την κρατήσει στην κορυφή του ομίλου της, που έχει ως… έπαθλο την άνοδο στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία της διοργάνωσης.

Ο Τζον Φαντ Σιπ τόνισε χθες ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για την αρχική ενδεκάδα, κάτι το οποίο θα κάνει σήμερα λίγο πριν από τη σέντρα, ενώ αναφερόμενος στο κλειδί του αγώνα, εκτίμησε ότι αυτό θα είναι η κατοχή της μπάλας. «Εχω εξηγήσει στα παιδιά πώς θέλουμε να παίζουμε και έχουν προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό. Σε κάθε παιχνίδι και ειδικά απέναντι στο Κόσοβο, θα πρέπει να έχουμε την κατοχή. Οταν έχεις την μπάλα στα πόδια σου, μπορείς να δημιουργήσεις και να έχεις τον έλεγχο του αγώνα», είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός. Είναι πάντως πολύ πιθανό στο αρχικό σχήμα να βρίσκεται ο Κώστας Φορτούνης, ενώ θέση διεκδικεί και ο Λάζαρος Ρότα, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του ως αλλαγή στο παιχνίδι με τους Μολδαβούς.

Στο άλλο ματς του ομίλου μας, η Σλοβενία που έχει επίσης 7 βαθμούς, όσους και η Εθνική μας, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μολδαβία.

• Δυσκολεύει η παρουσία στα τελικά του Euro-21 για την Εθνική Ελπίδων, καθώς ηττήθηκε στη Λεωφόρο με 1-0 από την Κροατία και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από την πρώτη θέση που δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση. Στα άλλα ματς, η Σκωτία νίκησε εκτός έδρας με 7-0 το Σαν Μαρίνο και η Τσεχία κέρδισε με 1-0 εκτός τη Λιθουανία. Ετσι η Εθνική μας έπεσε στην 4η θέση, έχοντας 13 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή