Χωρίς τον Μπόλονι στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός

Χωρίς τον Μπόλονι στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γραφειοκρατικά ζητήματα που αφορούν τους όρους του συμβολαίου όσο και πρακτικά, όπως η σημερινή απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, καθυστερούν την άφιξη του Λάσλο Μπόλονι στην Ελλάδα (που πλέον προσδιορίζεται για αύριο), όχι όμως και την ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό.  

Ο 67χρονος Ρουμάνος τεχνικός έχει ήδη σηκώσει μανίκια, αξιολογεί το ρόστερ από απόσταση και θα έχει μια καλή ευκαιρία να δει τη νέα του ομάδα την Κυριακή, στο παιχνίδι  κόντρα στον ΟΦΗ, αφού πρώτα επισημοποιηθεί η συνεργασία του με τους «πράσινους».
Ο έμπειρος προπονητής, όπως είναι λογικό, δεν θα καθίσει στον πάγκο, κάτι που θα κάνει ο Σωτήρης Σιλαϊδόπουλος που προορίζεται για άμεσος βοηθός του, μαζί με τον γυμναστή Γιάννη Σταυρινό.  

Αρχικά υπήρχε η σκέψη ο Ρουμάνος να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή που θα αναχωρήσει το Σάββατο για το Ηράκλειο, προκειμένου να έχει την πρώτη διά ζώσης γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι πως δεν θα κάνει δεύτερο ταξίδι μέσα σε ένα 24ωρο και θα πιάσει δουλειά στο Κορωπί από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ενα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι πως θέλει να βλέπει διάθεση και προσπάθεια από τους παίκτες του, στοιχεία που σε συνδυασμό με την πειθαρχία, τα θεωρεί βασικά, προκειμένου να έρθουν άμεσα στα αποτελέσματα.

Ο Μπόλονι εξακολουθεί να μελετά το έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων, θα δώσει την εισήγησή του στη διοίκηση για τη θέση που χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, με δεδομένη την πρόθεση για μία ακόμη μεταγραφική κίνηση μέχρι τις 23 Οκτωβρίου που λήγει η σχετική περίοδος για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, πάντως, όλα δείχνουν πως ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν θα αγωνιστεί, καθώς και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στον Παναθηναϊκό εξακολουθούν να μη ρισκάρουν με την συμμετοχή του Αργεντινού άσου, καθώς ο φόβος νέας υποτροπής ελλοχεύει. Οι διεθνείς με την Εθνική Ελπίδων Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης και Ξενόπουλος επέστρεψαν στο Κορωπί,  ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης οι Χατζηθεοδωρίδης και Ιωαννίδης.

Θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την περίοδο Πογιάτος τόσο σε πρόσωπα όσο ενδεχομένως και σε σύστημα, όπου δεν αποκλείεται το 4-3-3 να μετατραπεί σε ένα 4-2-3-1 που είναι και το αγαπημένο του νέου προπονητή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή