Μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με Μακάμπι

Μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με Μακάμπι

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός, με την ψυχολογία στα ύψη ύστερα από τις δύο συνεχόμενες νίκες επί του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι Μιλάνο, έχει την ευκαιρία να… τριτώσει το καλό απόψε (21.00) υποδεχόμενος τη Μακάμπι στο ΣΕΦ. Μια νίκη που θα τον εκτοξεύσει βαθμολογικά και θα του δώσει τεράστια ώθηση σε όλους τους τομείς.

«Η Αρμάνι έχει πολλούς καλούς γκαρντ που ελέγχουν τον ρυθμό και αυτό ήταν απόδειξη πως είμαστε καλή ομάδα. Οι προπονητές δεν θέλουμε εφησυχασμό. Θέλουμε οι παίκτες να είναι σε πίεση. Ο κόουτς Σφαιρόπουλος θα χρησιμοποιήσει την ήττα από την Μπάγερν. Προέρχεται από δύο ήττες η Μακάμπι. Είναι ποιοτική ομάδα και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο από την πλευρά του να ζητάει συγκέντρωση στο μαρκάρισμα του Σλούκα.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα και διαφορετική από την περυσινή σεζόν. Αν και ηττήθηκαν στην πρεμιέρα, νίκησαν στο πρόσφατο και βρίσκονται σε καλό μομέντουμ, και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντί τους. Από την πλευρά μας, θα πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας αρκετά. Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε σε καλό ή κακό μομέντουμ, καθώς νικήσαμε στο πρώτο παιχνίδι, αλλά χάσαμε τα επόμενα δύο, στο τέλος. Ορισμένες φορές θα πρέπει να προσέχουμε τις μικρές λεπτομέρειες, γι’ αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε το τσιπάκι στο μυαλό μας και να πάμε με διαφορετική προσέγγιση για να παλέψουμε πιο σκληρά και να πηδάμε για κάθε μπάλα, χωρίς να επιτρέψουμε να πάει το ματς στο τελευταίο λεπτό. Ωστόσο, στην περίπτωση που πάει σε αυτό το σημείο το ματς, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο προπονητής της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Χθες, η Ζαλγκίρις στο πρώτο παιχνίδι της στο Κάουνας, αφού είχαν προηγηθεί τρία συνεχόμενα εκτός έδρας, δεν άφησε παραπονούμενους τους 5.000 οπαδούς της.

Δίνοντας άλλη μια παράσταση υψηλού επιπέδου, νίκησε κατά κράτος την Αναντολού Εφές με 89-73 και έκανε το «4 στα 4» στη Ευρωλίγκα. Από την άλλη, η τουρκική ομάδα συνεχίζει να απογοητεύει στο ξεκίνημα της σεζόν, αφού υπέστη την τρίτη ήττα της σε τέσσερις αγώνες.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Νάιτζελ Χάγιες με 17 πόντους, ενώ άλλοι τέσσερις παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό και συγκεκριμένα οι Λεκαβίτσιους (12), Γκριγκόνις (12), Μιλάκνις (10) και Λοβέρν (10). Από πλευράς ηττημένων ξεχώρισαν οι Ντάνστον και Σιμόν, που πέτυχαν 20 και 16 πόντους, αντίστοιχα.

Οι υπόλοιπες σημερινές αναμετρήσεις είναι: ΤΣΣΚΑ – Αλμπα, Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν, Αρμάνι – Ρεάλ, Μπασκόνια – Χίμκι. 

Επίπληξη στον ΠΑΟ

Επιστολή-επίπληξη έστειλε η Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό για δύο καρέκλες παραπάνω (18 αντί για 16) που υπήρχαν στον πάγκο τους στο ντέρμπι με Ολυμπιακό, ενώ στη συνέντευξη Τύπου υπήρχαν δημοσιογράφοι που δεν έκαναν σωστή χρήση της μάσκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή