Τέλος και ο Ρόκα από τον Παναθηναϊκό

Τέλος και ο Ρόκα από τον Παναθηναϊκό

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Σούπερ Λιγκ επιστρέφει στη δράση ύστερα από τη διακοπή για το Nations League, και στον Παναθηναϊκό οι ειδήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Λίγες μέρες μετά την απομάκρυνση του Ντάνι Πογιάτος, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί πλέον και ο Τσάβι Ρόκα, από τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Ισπανός ενημερώθηκε διά ζώσης στη χθεσινή προπόνηση από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Μάνο Μαυροκουκουλάκη, ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει τη δουλειά του στο «Τριφύλλι». 

Αύριο Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ», στο δύσκολο ματς με τον ΟΦΗ, οι «πράσινοι» πρέπει να δείξουν σημάδια αντίδρασης μετά το κάκιστο ξεκίνημά τους με έναν βαθμό σε τρία ματς. Εκτός απροόπτου ο νέος τεχνικός των «πράσινων», Λάσλο Μπόλονι θα είναι στην εξέδρα. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι σίγουρα το ντέρμπι της Κυριακής μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα Σάββατο στο Καραϊσκάκη, ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ισοπαλία στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ και θέλουν την επιστροφή στις νίκες, λίγες ημέρες μάλιστα πριν από την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου υποδέχονται τη Μαρσέιγ. Από την άλλη, πάντως, ο Ατρόμητος μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν το τρίποντο τόσο για τους βαθμούς στο πρωτάθλημα όσο και για την ψυχολογία ενόψει της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Πέμπτη. Η Ενωση προέρχεται από την ήττα στο Περιστέρι, με τον Καρέρα να μην υπολογίζει σε τουλάχιστον επτά παίκτες.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής: Σάββατο: Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα (16.00), Αρης – Απόλλων (18.15), Ολυμπιακός – Ατρόμητος (20.30). Κυριακή: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (16.00), ΑΕΛ – Αστέρας Τρ. (18.15), ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20.30). Δευτέρα: Λαμία – Παναιτωλικός (19.30). 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή