Mε… 12 παίκτες κατά Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός

Mε… 12 παίκτες κατά Μαρσέιγ ο Ολυμπιακός

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο βήμα στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ καλείται να κάνει αύριο ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τη Μαρσέιγ. Σίγουρα η απόφαση να υπάρχουν έστω και 3.200 οπαδοί στο γήπεδο ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να ακούσουν οι «ερυθρόλευκοι» χθες, αλλά από κει και πέρα οι παίκτες και όχι ο κόσμος είναι αυτοί που θα κάνουν τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη νίκη με 4-0 επί του Ατρόμητου για το πρωτάθλημα και δείχνει ότι είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ο Πέδρο Μαρτίνς διαθέτει πλέον στα χέρια του περισσότερες λύσεις από ό,τι στα ματς των πλέι οφ και είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα του πρωταθλήματος. Σίγουρες είναι οι επιστροφές στο αρχικό σχήμα του Μπουχαλάκη και του Ελ Αραμπί, ενώ θέση διεκδικεί ο Ραντζέλοβιτς. Οσον αφορά τον Βινάγκρε αν είναι 100% έτοιμος, τότε λογικά θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Χολέμπας.

Από την άλλη, η Μαρσέιγ το Σάββατο επέστρεψε μετά καιρό στις νίκες (3-1 την Μπορντό) καθώς μετρούσε μία ήττα και τρεις σερί ισοπαλίες στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μαρσέιγ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπουμπακάρ Καμαρά, ενώ ερωτηθείς από τους Γάλλους δημοσιογράφους σχετικά με τα πλάνα του είπε ότι αν και ακόμα δεν έχει αποφασίσει, στόχος του είναι να εκπλήξει τον συμπατριώτη του Μαρτίνς. Τέλος, με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» προτεραιότητα για αγορά ενός εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2019-20 οι οποίοι θα πρέπει να ανανεώσουν την κάρτα μέλους 2020-21.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή