ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στρέφονται σε Μπράγκα και Ομόνοια

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στρέφονται σε Μπράγκα και Ομόνοια

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ημέρα μετά το ισόπαλο 1-1 στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έκαναν τον απολογισμό τους και προχωρούν μπροστά, με δεδομένες τις επερχόμενες αναμετρήσεις τους για το Γιουρόπα Λιγκ την Πέμπτη.

Η εικόνα της Ενωσης προβλημάτισε, και αυτό αποτυπώνεται στις μόλις δύο τελικές προσπάθειες που είχε. Οι αρκετές απουσίες ήταν δικαιολογία, παράλληλα όμως αποτέλεσαν και αφορμή για να ανοίξει μεγάλη συζήτηση για τους συχνούς και πολλούς μυϊκούς τραυματισμούς. Πολύς ο λόγος για κακό προγραμματισμό, λανθασμένη ένταση προπονήσεων και ενσωμάτωση των νέων αποκτημάτων, παρά το ότι ο Μάσιμο Καρέρα δεν ανησυχεί και καλύπτει τους συνεργάτες του.

Υπό αυτές τις συνθήκες ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Μπράγκα, όπου αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Αλμπάνη. Το μόνο θετικό στοιχείο είναι η επιστροφή του Γαλανόπουλου στις προπονήσεις. Η Μπράγκα νίκησε τη Μαδέιρα με 2-1, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και θα υποδεχθεί τους «κιτρινόμαυρους» με κόσμο (4.500).

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έλειψε η αποτελεσματικότητα από τη συνολική εμφάνιση. Ο Αμπελ Φερέιρα, ενόψει του αγώνα με την Ομόνοια, που επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Αχνας και βρίσκεται στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος, δεν θα έχει εκ νέου τον Ελ Καντουρί, που θα χάσει και το παιχνίδι με τη Γρανάδα, όπως και τον Κρέσπο. Παράλληλα, η διαφαινόμενη επιστροφή του Βιεϊρίνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Ο Πορτογάλος άσος συνομίλησε με τον Ιβάν Σαββίδη και, αφού διευθετήθηκαν αρκετά θέματα, βρίσκεται πολύ κοντά στο να ξαναγυρίσει στην Τούμπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή