Ολυμπιακός: Ακυρώνεται η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων για το ματς με τη Μαρσέιγ

Ολυμπιακός: Ακυρώνεται η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων για το ματς με τη Μαρσέιγ

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωσή του, ενημέρωσε ότι ακυρώνεται η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μαρσειγ.

Σημειώνεται ότι το πρωί της Τρίτης, με εντολή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλέσθηκε η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο πρωθυπουργός, λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Μετά την ανάκληση της απόφασης της Κυβέρνησης για παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει πως ακυρώνεται η διαδικασία διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με αντίπαλο την Olympique de Marseille».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή