Πολλά προβλήματα ενόψει Βόλου για ΠΑΟ

Πολλά προβλήματα ενόψει Βόλου για ΠΑΟ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο νέα «αγκάθια» ξεκίνησε η εποχή Μπόλονι στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Αγιούμπ και Βέλεθ αποχώρησαν τραυματίες από την προπόνηση και δεν υπολογίζονται για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ. Ο πρώτος υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, ενώ ο δεύτερος διάστρεμμα και παρότι περιμένουν σήμερα τα αποτελέσματα της μαγνητικής, δεν υπάρχουν ελπίδες να είναι διαθέσιμοι. Ο Βιγιαφάνες έβγαλε μέρος της προπόνησης αλλά δεν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του, ενώ εκτός πλάνων παραμένουν και οι Χουάνκαρ, Σαβιέρ, Μαυρομμάτης, Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Αντονίτο. Ο Μπόλονι έδειξε στους παίκτες βίντεο με στιγμιότυπα από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, επισημαίνοντας τα λάθη τους στις στατικές φάσεις και την αφέλεια με την οποία έχασαν το τρίποντο. Τους ζήτησε πάση θυσία νίκες έστω και με… μισό μηδέν. 

• Σχετικά με τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από την ΠΑΕ υπογράμμιζαν ότι «κάθε σοβαρή και τεκμηριωμένη πρόταση αντιμετωπίζεται με την αντίστοιχη σοβαρότητα», είναι η θέση των «πρασίνων» μετά αναφορών στον Τύπο που ανέφεραν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος απέρριψε χωρίς να εξετάσει πρόταση ομογενών (από τις ΗΠΑ) επιχειρηματιών. 

• Διέψευσε ο Παναθηναϊκός δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι λύθηκε η συνεργασία του με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Γιάννη Λεβάκο. 

• Δεν θα αγωνιστεί ο Περέα στο σαββατιάτικο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Οπως έγινε γνωστό, η συμφωνία του δανεισμού του στον Βόλο προβλέπει να μην παίξει εναντίον του Παναθηναϊκού. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή