ΠΑΟΚ: Δεν αρκεί μόνο η συμμετοχή στο Γιουρόπα

ΠΑΟΚ: Δεν αρκεί μόνο η συμμετοχή στο Γιουρόπα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Γιουρόπα Λιγκ φαντάζει εκ νέου ως «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τον ΠΑΟΚ, που επιζητεί την πρωταγωνιστική πορεία στον όμιλό του και την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Η αποψινή εκκίνηση στην Τούμπα με την Ομόνοια προσφέρεται για «χτίσιμο» ευρωπαϊκών ονείρων και ο Αμπελ Φερέιρα δεν το έκρυψε: «Εχουμε έναν ξεκάθαρο στόχο. Δεν θέλουμε να μείνουμε μόνο στη συμμετοχή. Θέλουμε να πετύχουμε, γιατί αυτό θα δώσει πιο μεγάλη αξία σε όλους και ο σύλλογος μόνο κέρδος θα έχει από μια καλή πορεία στη διοργάνωση. Εχουμε την ευκαιρία να πάρουμε την πρώτη μας νίκη».

Ο Πορτογάλος προπονητής χαρακτήρισε την Ομόνοια μια «σφιχτή» ομάδα που δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό και ζήτησε γρήγορη κυκλοφορία και μετουσίωση των ευκαιριών σε γκολ, κάτι που έλειψε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Τα αγωνιστικά πλάνα του Φερέιρα και η προετοιμασία της ομάδας δεν επηρεάστηκαν από το νέο κρούσμα κορωνοϊού που τη «χτύπησε» και είναι το πέμπτο φετινό. Οι τραυματίες Ελ Καντουρί και Κρέσπο τέθηκαν εκτός μάχης και σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές. Θέση στα χαφ διεκδικεί ο σκόρερ του ΟΑΚΑ, Τόμας Μουργκ, που ενδέχεται να είναι παρτενέρ του Στέφαν Σβαμπ, ενώ η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Τσόλακ (κορυφή), Τζόλη και Α. Ζίβκοβιτς.

Το γεγονός, άλλωστε, ότι την Κυριακή η ομάδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν έχει ορισθεί ακόμη, δίνει τη δυνατότητα στο τεχνικό τιμ να αποφορτίσει τους παίκτες.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή