Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ και με Ομόνοια

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ και με Ομόνοια

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε lockdown μέσα στην Τούμπα υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ η Ομόνοια. Ο «Δικέφαλος» παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στους Κυπρίους στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, βάζοντας δύσκολα στον ίδιο του τον εαυτό όσον αφορά τη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Και αυτό, διότι άφησε δύο βαθμούς απέναντι στη θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, αν και η Ομόνοια μόνο τέτοια δεν φάνηκε χθες.

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η υπεροχή του ήταν ανούσια. Αντίθετα, οι Κύπριοι στην πρώτη τους αντεπίθεση στο 16ο λεπτό κατάφεραν να προηγηθούν, πετυχαίνοντας μάλιστα ένα… εύκολο γκολ, καθώς ο Μποτεάκ ήταν μόνος του μέσα στην περιοχή και δεν δυσκολεύθηκε να νικήσει τον Ζίβκοβιτς, έπειτα από τη σέντρα του Λέγιακς.

Ο «Δικέφαλος» μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος και παίζοντας πιο ορθολογικά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με πλασέ του Μουργκ (56΄) μέσα από την περιοχή, έπειτα από ασίστ του Σβαμπ. Ο ΠΑΟΚ πίεσε στη συνέχεια, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει στην ανατροπή, με το αποτέλεσμα να μην είναι αυτό που θα ήθελε στο πρώτο του βήμα στον όμιλο.  

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Μάτος (62΄ Ροντρίγκο), Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι (46΄ Ντούγκλας Αουγκούστο), Σβαμπ, Μουργκ (73΄ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς (73΄ Τζόλης), Τσόλακ (62΄ Σβιντέρσκι).

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λίφτνερ, Λανγκ, Λέγιακς, Βίτορ Γκόμες (75΄ Κούσουλος), Παπουλής (75΄ Ασαντέ), Τζιώνη, Ζόρντι Γκόμεθ, Μποτεάκ, Ντούρις (75΄ Κακουλής).

• Μέσα σε 15 μόλις λεπτά ο Βιεϊρίνια έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

• Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γρανάδα επικράτησε εκτός έδρας της Αϊντχόφεν με 2-1.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή