Παναθηναϊκός όπως παλιά

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό το βλέμμα του MVP του ΝΒΑ Γιάννη Αντετοκούνμπο και των αδελφών του, Θανάση και Κώστα, ο Παναθηναϊκός πέτυχε τη δεύτερη αλλά πιο εμφατική νίκη του στη φετινή Ευρωλίγκα, επικρατώντας στο ΟΑΚΑ της Φενέρμπαχτσε με 82-68. Οι «πράσινοι», με όπλα την πολύ καλή άμυνα και τον ασταμάτητο χθες Νέντοβιτς, που πέτυχε 28 πόντους με 7 τρίποντα, απέδειξαν πως διαθέτουν ένα σύνολο με μεγάλες δυνατότητες.

Ενα απίστευτο τρίποντο του Σέρβου στη λήξη του α΄ δεκαλέπτου πήγε τη διαφορά στο +9 και ήταν αυτό που έδωσε την ώθηση στην ελληνική ομάδα για τη συνέχεια. Παρά την αντίδραση που έβγαλαν οι Τούρκοι στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου, ο Παναθηναϊκός έκλεισε το ημίχρονο στο +7, με αξιοσημείωτο γεγονός τις τρεις τεχνικές ποινές στον πάγκο της Φενέρ, που είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή του προπονητή της, Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Στην τρίτη περίοδο, δύο συνεχόμενα τρίποντα του Σάικς και ένα του Γουάιτ κράτησαν τη διαφορά στα ίδια επίπεδα, για να έρθει το τελευταίο δεκάλεπτο, όπου οι «πράσινοι» (38 ριμπάουντ) έδειξαν χαρακτήρα και με ηγέτη τον Νέντοβιτς, που «βομβάρδιζε» τρίποντα, πήραν μια σπουδαία νίκη. Ο Σάικς ακολούθησε σε απόδοση με 11 πόντους (3/5 τρίποντα).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παπαγιάννης 8 (7 ριμπ.), Μποχωρίδης 5, Ογκαστ 9, Κασελάκης, Φόστερ 6 (1), Νέντοβιτς 28 (7), Σάικς 11 (3 τρίπ., 5 ασ.), Γουάιτ 7, Μήτογλου, Μπεντίλ 2, Σαντ Ρος 6.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Μπράουν 17 (3), Μαχμούτογλου 6 (2), Ντε Κολό 5 (1), Πιερ 5 (1), Μπαρτέλ 2, Βέελι 6, Εντι 6 (2), Ντίξον, Ντουβερίογλου 15, Ουλανόβας 6.

Δύσκολη αποστολή περιμένει απόψε τον Ολυμπιακό στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν. «Δεν είναι έκπληξη όταν μια ομάδα κερδίζει τρεις συνεχόμενους αγώνες εκτός έδρας επί πολύ δυνατών αντιπάλων, όπως είναι η Μακάμπι, η Φενέρμπαχτσε και η Αλμπα. Προφανώς αυτά τα αποτελέσματα δείχνουν το επίπεδό τους», ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Χθες: Ζαλγκίρις – Βαλένθια 82-94.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή