Χωρίς Μπα ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία

Χωρίς Μπα ο Ολυμπιακός στην Πορτογαλία

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να… σκοτώσει τους «δράκους», όχι του παραμυθιού, αλλά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες στην Πορτογαλία, καθώς απόψε (22.00) θα βρεθεί για τέταρτη φορά αντιμέτωπος σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο.

Oπως και στο πρώτο ματς κόντρα στη Μαρσέιγ, έτσι και τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς είδε να μένουν εκτός –λίγα 24ωρα πριν από το παιχνίδι– ο Μπα και ο Σουντανί, οι οποίοι, όπως και ο Καμαρά πριν από μία εβδομάδα, προσβλήθηκαν από κορωνοϊό. Η απουσία του Σενεγαλέζου στόπερ αναγκάζει τον Πορτογάλο τεχνικό να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, με τον Σισέ.

Από κει και πέρα, σε σχέση με την πρεμιέρα δεν πρόκειται να υπάρξουν περαιτέρω αλλαγές στην 11άδα, η οποία θα είναι: Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Βέβαια, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνς δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, παρά τις ερωτήσεις που δέχθηκε, ενώ πρόσθεσε ότι περιμένει ένα ισορροπημένο παιχνίδι από δύο όμοιες ομάδες.

Παράλληλα, ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως για τον ίδιο είναι θετικό το γεγονός ότι στο γήπεδο θα υπάρχει κόσμος.
Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Ολυμπιακός θα είναι πιο «φρέσκος», καθώς δεν είχε αγώνα το Σαββατοκύριακο και πρόσθεσε ότι η αναμέτρηση είναι σημαντική για την ομάδα του, καθώς προέρχεται από ήττα, όχι όμως και κρίσιμη για την εξέλιξη του ομίλου.

Τέλος, την ίδια ώρα στο «Βελοντρόμ» η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή