Καλός αλλά «άσφαιρος» ΠΑΟΚ

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ζωντανός στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης στον όμιλό του έμεινε ο ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία (0-0) που απέσπασε χθες στην Ισπανία από τη Γρανάδα.

Ο «Δικέφαλος» παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, καθώς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων –απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα– και άξιζε πολύ περισσότερα από τον μόλις ένα βαθμό που τελικά πήρε.

Κορυφαία στιγμή για τον ΠΑΟΚ ήταν το δοκάρι του Ζβαμπ στο 28΄, ενώ στα τελευταία λεπτά η ελληνική ομάδα έχασε άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Σβιντέρσκι (84΄ και 87΄) για να φτάσει στη νίκη.  

Πλέον για τον «Δικέφαλο» (που έχει 2 βαθμούς) πολλά θα κριθούν στα δύο ματς με την Αϊντχόφεν. Οι Ολλανδοί κατάφεραν να «αποδράσουν» με το τρίποντο, επικρατώντας στις καθυστερήσεις της Ομόνοιας στο «ΓΣΠ» με 2-1, φτάνοντας τους τρεις βαθμούς, ενώ οι Κύπριοι έμειναν στον έναν (αξίζει να αναφερθεί το εντυπωσιακό γκολ των γηπεδούχων με απευθείας εκτέλεση φάουλ πίσω από τη σέντρα από τον Γκόμεζ). Τέλος, η Γρανάδα είναι στην κορυφή του ομίλου με τέσσερις βαθμούς.

Το «αντίο» Φερέιρα

Το χθεσινό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Αμπελ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, καθώς ο Πορτογάλος αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες από την Παλμέιρας, συνεχίζοντας έτσι την προπονητική καριέρα του στη Βραζιλία.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε τη συγκατάθεσή του με ένα ποσό που αγγίζει τις 600.000 ευρώ, το οποίο απέχει από τα αρχικά 6 εκατ. που είχε αναφέρει ο Τύπος στη Βραζιλία ως απαίτηση του Δικεφάλου για να δώσει την ελευθέρας του Φερέιρα. Οπως φαίνεται από τις εξελίξεις, πάντως, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Φερέιρα έψαχναν την αφορμή για ένα «βελούδινο» διαζύγιο και η Παλμέιρας ήρθε την κατάλληλη, και για τις δύο πλευρές, στιγμή.

Οσον αφορά την επόμενη μέρα, δεν αποκλείεται να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στον Πάμπλο Γκαρσία και ο Ουρουγουανός να «προαχθεί» από την Κ19 του συλλόγου, ενώ στο κάδρο φαίνεται ότι βρίσκεται και ο Μαρίνος Ουζουνίδης που έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ.

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ρουί Σίλβα, Βαγιέχο, Γκερμάν, Ερέρα (59΄ Μολίνα), Νέβα, Γκοναλόνς, Μίγια, Μακίς, Αντόνιο Πουέρτα, Κένεντι (73΄ Μοντόρο), Σουάρεθ (73΄ Σόρο).

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ινγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ροντρίγκο (75΄ Ουαγκέ), Γιαννούλης, Μουργκ (69΄ Ελ Καντουρί), Α. Ζίβκοβιτς, Τσόλακ (69΄ Σβιντέρσκι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή