Στο νοσοκομείο ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Στο νοσοκομείο ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Δε σχετίζεται με τον κορωνοϊό η νοσηλεία του

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νοσοκομείο της Αργεντινής νοσηλεύεται από τη Δευτέρα ο Ντιέγκο Μαραντόνα, χωρίς πάντως η νοσηλεία του να σχετίζεται με τον κορωνοϊό.

Ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου εισήχθη σε κλινική της Λα Πλάτα, αλλά δεν προσδιορίζεται η αιτία της νοσηλείας του. Αναφέρονται μόνο «προβλήματα υγείας» του 60χρονου προπονητή σήμερα της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Σύμφωνα με τον προσωπικό του γιατρό, Λεοπόλδο Λούκε, ο Μαραντόνα θα παραμείνει τουλάχιστον τρεις ημέρες στην κλινική Ιπένσα για εξετάσεις. Πρόσθεσε ότι ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της Νάπολι δεν ένιωθε καλά εδώ και μέρες, και θα τεθεί υπό παρακολούθηση.

«Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει συνέπειες στη σωματική του κατάσταση. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο καλά ξέρω ότι μπορεί να είναι. Χρειάζεται βοήθεια, και τώρα είναι η ώρα να τον βοηθήσουμε,» είπε ο δρ. Λούκε.

«Ο Ντιέγκο είναι άνθρωπος που κάποιες φορές μπορεί να είναι εξαιρετικός και κάποιες άλλες όχι και τόσο. Μπορεί να είναι 10.000 φορές καλύτερα, και φέρνοντάς τον εδώ τον βοηθάει. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι ο Μαραντόνα,» σχολίασε ο γιατρός του.

Ο «Πίμπε ντε Όρο», με μεγάλο ιστορικό χρήσης ναρκωτικών, έκανε την τελευταία δημόσια εμφάνισή του την περασμένη Παρασκευή, ανήμερα των 60ών γενεθλίων του, πριν τον αγώνα της Χιμνάσια με την Πατρονάτο.

Τιμήθηκε τότε με αναμνηστική πλακέτα για τα 60 του χρόνια, αλλά δεν έμεινε να δει το παιχνίδι της ομάδας του καθώς δεν αισθανόταν καλά. Παριστάμενοι ανέφεραν ότι έδειχνε καθόλου καλά.

Πηγή: The Guardian

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή