Ζευγάρωσε τις νίκες ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Απόλλωνα

Ζευγάρωσε τις νίκες ο Παναθηναϊκός, 1-0 τον Απόλλωνα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρίποντο της νίκης, δεύτερο δια-δοχικό στο πρωτάθλημα, ήταν η μόνη ανταμοιβή του Παναθηναϊκού για το 1-0 επί του Απόλλωνα Σμ. στο ΟΑΚΑ, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» πρόσφεραν πολύ φτωχή παράσταση σε σχέση με την εικόνα τους σε προηγούμενα ματς, αλλά είχαν καλή αμυντική λειτουργία και δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να τους τιμωρήσουν, παρότι τους πίεσαν αρκετά στο τελευταίο ημίωρο, όταν και έχασαν μοναδική ευκαιρία με κεφαλιά – μόλις άουτ του Λισγάρα στο 91΄. 

Το 4-4-2 δεν βοήθησε την ομάδα του Μπόλονι να βρει ρυθμό, καθώς οι Καρλίτος, Μακέντα ήταν αποκομμένοι και ακίνδυνοι, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του εξαιρετικού Μαουρίσιο να τους βάλει στο παιχνίδι. Σε καλή βραδιά ήταν και ο Χατζηγιοβάνης. Κέρδισε πέναλτι (χέρι του Μπρούτσιτς – δόθηκε σωστά με χρήση VAR) και το εκτέλεσε εύστοχα στο 26΄, μετά τις δύο άστοχες εκτελέσεις από Καρλίτος και Μακέντα σε προηγούμενα παιχνίδια. Σωστά αποβλήθηκε στο 90΄ με δύο κίτρινες ο φιλότιμος ως… δεξιός μπακ Μολό, όπως σωστά δεν μέτρησε ο Κουμπαράκης γκολ – επιθετικό φάουλ του Μπεντινέλι στο 12΄.  

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (77΄ Καραγιάννης), Ζαγαρίτης, Χατζηγιοβάνης, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος (58΄ Σερπέζης), Σαβιέρ (77΄ Βιγιαφάνιες), Μακέντα (73΄ Αϊτόρ), Καρλίτος. 
ΑΠΟΛΛΩΝ: Βέρχουλστ, Τσαμπούρης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούτσιτς, Μπαξεβανίδης (81΄ Λαγός), Σλίβκα, Φατιόν (74΄ Κολ), Μπεντινέλι, Φερνάντεθ (46΄ Ιωαννίδης), Τσιλούλης. 

• Δύο αναγκαστικές αλλαγές έκανε ο Παναθηναϊκός: ο Αλεξανδρόπουλος αποχώρησε με τέσσερα ράμματα στο δεξί ζυγωματικό μετά αγκωνιά του Μπεντινέλι (δεν δόθηκε καν φάουλ) και ο Πούγγουρας  με μυϊκό σπασμό στη μέση. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΝΤΟΣ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή