Ολυμπιακός: Πάνω από τις δυνάμεις του η Σίτι

Ολυμπιακός: Πάνω από τις δυνάμεις του η Σίτι

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός πίστεψε στο αποτέλεσμα για 81 λεπτά στο «Ετιχαντ», όμως στο τέλος ήρθε η ολική κατάρρευση, με τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί με 3-0, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα τελευταία εννέα λεπτά που αγώνα. Ετσι μετά και τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Αγγλοι έχουν πλέον το απόλυτο στον όμιλο, ενώ από την άλλη ο Ολυμπιακός έμεινε στους τρεις και στην 3η θέση, καθώς η Πόρτο την ίδια ώρα έκανε… πάρτι στο «Ντραγκάο» επικρατώντας εύκολα της τελευταίας Μαρσέιγ με 3-0, με τους Πορτογάλους πλέον να έχουν το πάνω χέρι για τη 2η θέση του ομίλου, φτάνοντας τους 6 βαθμούς. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αρκετά «μουδιασμένοι» στο παιχνίδι και έδωσαν τη δυνατότητα στη Σίτι να τους πιέσει ασφυκτικά στο πρώτο 15λεπτο δημιουργώντας σημαντικές στιγμές, με αποκορύφωμα το γκολ του Φεράν Τόρες στο 12ο λεπτό. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, παρ’ όλα αυτά η Σίτι, μετά το 30΄, έριξε στροφές κρατώντας εύκολα το προβάδισμα.

Η εικόνα των «ερυθρολεύκων» στον αγώνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μαρτίνς ανακάτεψε από νωρίς την τράπουλα με τις αλλαγές του και έτσι ο Ολυμπιακός απείλησε τόσο στο 58΄ με τον Ελ Αραμπί όσο και στο 73΄ με τον Χολέμπας. Ομως, η Σίτι ανέβασε ξανά ρυθμό στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, κάνοντας το 2-0 με τον Ζέσους στο 81΄, ενώ ο Κανσέλο στο 90ό λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Αυτό ήταν το ένατο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς για όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ που ο Ολυμπιακός φεύγει ηττημένος, αν και η εικόνα που παρουσίασε στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο απέναντι στο φαβορί του ομίλου δεν δικαιολογεί την ήττα με τέτοια διαφορά.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Εντερσον, Ζιντσένκο, Ακέ, Στόουνς, Γουόκερ (82΄ Κανσέλο), Γκιντογκάν, Φόντεν (69΄ Ρόντρι), Ντε Μπρόινε (85΄ Εμετσά), Μαχρέζ (69΄ Ζεσούς), Στέρλινγκ, Φεράν Τόρες.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Χολέμπας, Σεμέδο, Σισέ, Ραφίνια, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46΄ Πέπε), Καμαρά (73΄ Μασούρας), Βαλμπουενά (85΄ Σουντανί), Ραντζέλοβιτς (46΄ Μπρούμα), Ελ Αραμπί (76΄ Χασάν).

• Στα άλλα ματς που έγιναν χθες: 1ος όμιλος: Λοκομοτίβ Μόσχας – Ατλέτικο 1-1, Ζάλτσμπουργκ – Μπάγερν 2-6, 2ος: Σαχτάρ – Γκλάντμπαχ 0-6, Ρεάλ – Ιντερ 3-2, 4ος: Μίντιλαντ – Αγιαξ 1-2, Αταλάντα – Λίβερπουλ 0-5.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή