Αγώνας με αντίπαλο… το άγνωστο για Ολυμπιακό

Αγώνας με αντίπαλο… το άγνωστο για Ολυμπιακό

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταξίδι στο… άγνωστο έκανε ο Ολυμπιακός στην Αγία Πετρούπολη. Η Ζενίτ, την οποία αντιμετωπίζει απόψε (19.00) για την 7η αγωνιστική, έχει να αγωνιστεί από τις 9 Οκτωβρίου στην Ευρωλίγκα λόγω των συνεχόμενων αναβολών, και σε αυτό το στοιχείο στέκονται οι «ερυθρόλευκοι».

«Είναι ένας αγώνας-αίνιγμα, υπό την έννοια ότι η Ζενίτ έπαιξε μόνο ένα παιχνίδι μετά τη διακοπή λόγω κορωνοϊού στο ρωσικό πρωτάθλημα, ένα ματς που κέρδισε 40 πόντους. Βέβαια, αυτό δεν ήταν κριτήριο για να δούμε και εμείς πού ακριβώς βρίσκονται. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει καλά χαρακτηριστικά και πολλούς καλούς σουτέρ στην περιφέρεια. Φυσικά, ένα εκτός έδρας παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι πάντα δύσκολο, ιδίως στη Ρωσία», ανέφερε ο τεχνικός των Πειραιωτών Γιώργος Μπαρτζώκας, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ. Ο Ολυμπιακός «πέταξε» με όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, ενώ τα κρούσματα κορωνοϊού που είχε η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ εξαλείφθηκαν.

Στον Παναθηναϊκό, που αύριο βάσει προγράμματος υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τα νέα τεστ COVID-19 στα οποία υποβλήθηκαν χθες τα μέλη της ομάδας ήταν αρνητικά, πέραν των δύο θετικών που έχουν ήδη προκύψει. Ο τεχνικός των «πρασίνων» Γιώργος Βόβορας επιβεβαίωσε πως μια από τις μεταγραφικές περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του πλέι μέικερ είναι ο 30χρονος Αμερικανός Σέλβιν Μακ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή