«Λειψή» αγωνιστική, «πλούσια» ματς στο μπάσκετ

«Λειψή» αγωνιστική, «πλούσια» ματς στο μπάσκετ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία εμφατική νίκη από τον Παναθηναϊκό με το απαιτούμενο «ροτέισον» ενόψει Ευρωλίγκας, ένα 3-0 σερί νίκες από το νεοφώτιστο Μεσολόγγι και μία δύσκολη νίκη της ΑΕΚ, αποτέλεσαν το παζλ της λειψής 3ης αγωνιστικής της Basket League το Σαββατοκύριακο.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Βόβορα με το 96-67 επί του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ έδωσαν χρόνο στον Καλαϊτζάκη (8 π.,  5 ριμπ. 3 ασίστ, 3 κλεψίματα σε 24΄), που ξεκίνησε στη βασική πεντάδα, αλλά και τον Δίπλαρο (6 π., 2 ρ., 1 ασ., σε 18΄). Στα κέρδη επίσης, η απόδοση του Σαντ-Ρος που έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα (15 πόντοι στο δεκάλεπτο) αλλά και του Μήτογλου (13 π., 8 ριμπ.). Ολα αυτά, σε συνδυασμό με την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Σέλβιν Μακ για τους επόμενους δύο μήνες, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να αγωνισθεί κόντρα στην Εφές την Παρασκευή.

Στο Μεσολόγγι ο εκπληκτικός Χαρίλαος Τρικούπης, μετά τον Αρη και τον Κολοσσό, επικράτησε και του Ιωνικού (79-66), στέλνοντας μηνύματα πως δεν θα πρέπει να συγκαταλέγεται στις υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό. Είναι αξιοσημείωτο πως το συγκρότημα του Ντίνου Καλαμπάκου κάνει το καλύτερο ξεκίνημα νεοφώτιστης ομάδας την τελευταία 20ετία.

Στο Περιστέρι, η ΑΕΚ με όπλο την άμυνά της και τον Λοτζέσκι, επικράτησε δύσκολα με 66-62 επεκτείνοντας το αήττητο σερί της σε πρωτάθλημα (18-0) και Κύπελλο (3-0) από τις 2/11/2019. Απόψε (17.00) θα διεξαχθεί η εξ αναβολής αναμέτρηση Αρη – Ηρακλή για τη 2ης αγωνιστική.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ΑΕΚ 6 (3 αγ.), Μεσολόγγι 6 (3), Περιστέρι 5 (3), ΠΑΟ 4 (2), Ιωνικός 3 (3), Ηρακλής 2 (1), ΠΑΟΚ 2 (2), Κολοσσός 2 (2), Λάρισα 2 (2), Αρης 1 (1), Λαύριο 0 (0), Προμηθέας 0 (0).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή