Οργή στον Ολυμπιακό για τους τρεις του πάρτι

Οργή στον Ολυμπιακό για τους τρεις του πάρτι

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού στην αποκάλυψη ότι τρεις παίκτες της ομάδας, ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και ο Μπρούνο Φελίπε, ήταν μεταξύ των περίπου 30 ατόμων που πήραν μέρος σε πάρτι που διοργανώθηκε την Κυριακή το βράδυ σε ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού.

Μάλιστα, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ με ανακοίνωσή της καταδίκασε την αντιεπαγγελματική ενέργεια των ποδοσφαιριστών της, ενώ δεν δίστασε να δώσει η ίδια στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ. Η αψήφηση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή είναι απαράδεκτη. Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός.

Υπενθυμίζεται πως μετά καταγγελία πολίτη στις 2.30 το πρωί, έσπευσε η αστυνομία στον όγδοο όροφο του συγκεκριμένου ξενοδοχείου και βεβαίωσε 30 παραβάσεις επιβάλλοντας πρόστιμα 300 ευρώ για μη τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, αλλά και 3.000 ευρώ στην 24χρονη που φέρεται να διοργάνωσε το πάρτι, την υπεράσπιση της οποίας ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα με δήλωσή του τόνισε ότι η πραγματικότητα είναι διαφορετική και ότι τα συμβάντα οφείλονται σε αυτόβουλες κινήσεις πελατών του ξενοδοχείου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή