Με Αλμπα Βερολίνου απόψε ο Ολυμπιακός

Με Αλμπα Βερολίνου απόψε ο Ολυμπιακός

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21.00) στο ΣΕΦ την Αλμπα Βερολίνου για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με στόχο να κάνει το 5-3 (νίκες-ήττες). Μετά το «διπλό» επί της Ζενίτ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε πως φοβάται το ενδεχόμενο η ομάδα του να πέσει στην «παγίδα» που έπεσε η ΤΣΣΚΑ  η οποία ηττήθηκε από τους Γερμανούς. «Είναι μία ομάδα που παίζει στο ίδιο ψηλό τέμπο για 40 λεπτά και προσπαθεί να επιβάλει έναν γρήγορο ρυθμό με σκορ από παντού και κυρίως από μακριά. Εμείς έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης», ανέφερε ο «ερυθρόλευκος» κόουτς.

Η ΑΕΚ χθες «ζευγάρωσε» τις νίκες της στο Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας της Τσμόνσκι Μίνσκι με 95-69.

Παρά το γεγονός πως στην πρώτη περίοδο «βραχυκύκλωσε», στη δεύτερη, βρήκε τις λύσεις με δύο διαδοχικά τρίποντα των Ρογκαβόπουλου και Ματσιούλις και εν συνεχεία με δύο του Λοτζέσκι και ένα του Κατσίβελη που με ένα σερί 9-0 έφεραν αρχικά το ματς στα ίσα. Η Ενωση βρήκε ρυθμό, εξάλειψε τα λάθη και έκλεισε το ημίχρονο με +8, μια διαφορά που αποτέλεσε παρακαταθήκη. Στην τελευταία περίοδο, οι «κιτρινόμαυροι», που είχαν συνολικά 13/21 τρίποντα και 29 ασίστ, με συνεχόμενα τρίποντα εκτόξευσαν τη διαφορά. Κορυφαίοι, οι Λοτζέσκι (16 π.). Μορέιρα (14), Λάγκφορντ (13). Τα δεκάλεπτα: 16-22, 47-39, 69-59, 95-69.

Ο Προμηθέας, έχοντας να αντιμετωπίσει τα πολλά κρούσματα κορωνοϊού, πάλεψε αλλά «λύγισε» από την πρωτοπόρο και αήττητη του ομίλου του Τρέντο στην Πάτρα με 89-80 για το Γιούροκαπ. Στο πρώτο ημίχρονο οι Πατρινοί παρακολουθούσαν τους Ιταλούς, κυρίως του Δ. Αγραβάνη που στη δεύτερη περίοδο είχε 12 πόντους με 3/3 βολές, 3/3 δίποντα και 1/1 τρίποντο. Στην τρίτη περίοδο η Τρέντο με ένα γρήγορο 0-11 «έχτισε» προβάδισμα και παρότι στο τέλος ο Προμηθέας με καλή άμυνα πλησίασε το σκορ, πήρε τη νίκη. Τα δεκάλεπτα: 17-17, 41-41, 59-69, 80-89.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή