Ισπανικό διαγώνισμα για τον Παναθηναϊκό

Ισπανικό διαγώνισμα για τον Παναθηναϊκό

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εβδομάδα που θα κρίνει πολλά, αναφορικά με τον φετινό στόχο του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, είναι η τρέχουσα, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες. Αρχής γενομένης από απόψε (22.00), όταν οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στο «La Fonteta» τη Βαλένθια και εν συνεχεία την Πέμπτη, στη «Fernando Buesa Arena» την Μπασκόνια, η διπλή ισπανική… στάση αποτελεί αν μη τι άλλο ένα μεγάλο «κρας τεστ» για τους παίκτες του Γιώργου Βόβορα.  

«Μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες απέναντι σε καλές ομάδες, καθώς πολεμήσαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετική δημιουργία. Πασάρει και προσπαθεί να εκτελέσει κυρίως με τους Κάλινιτς και Ντούμπλιεβιτς, άρα έχουμε μια σύνθετη δουλειά στο αμυντικό μας κομμάτι», ανέφερε ο  43χρονος τεχνικός, που πήρε στην αποστολή 13 παίκτες, μεταξύ των οποίων και ο Νεμάνια Νέντοβιτς του οποίου η συμμετοχή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Η Βαλένθια από την πλευρά της θα παραταχθεί στο γήπεδο με τρεις απουσίες (Βαν Ρόσομ, Μαρίνκοβιτς, Σάστρε).

Αναβολή για Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό τα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν, χθες, είχαν ως αποτέλεσμα τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα αύριο και Βιλερμπάν την Παρασκευή να αναβληθούν. Η ΚΑΕ απευθύνθηκε άμεσα στη ΓΓΑ και στον ΕΟΔΥ, για το εάν μπορεί να ταξιδέψει και μόλις πληροφορήθηκε σχετικά ότι ελλοχεύει κίνδυνος διασποράς του ιού, ενημέρωσε άμεσα την Ευρωλίγκα, κάτι που είχε κάνει και ο Παναθηναϊκός πριν από το ταξίδι του στη Ρωσία για το ματς με τη Ζενίτ, το οποίο ορίστηκε για τις 17/2.

Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια: Ζενίτ – Κίμκι, Αναντολού – Μπάγερν, Ζαλγκίρις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπασκόνια – Φενερμπαχτσέ.

• Η ΑΕΚ υποδέχεται (19.30) τη γαλλική Σολέ για το Basket Champions League, στοχεύοντας στο «τρία στα τρία» στη 
διοργάνωση. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή