Κατώτερος των περιστάσεων ο Παναθηναϊκός

Κατώτερος των περιστάσεων ο Παναθηναϊκός

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανταγωνιστικός μόνο για τρία δεκάλεπτα εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός στη Βαλένθια, γνωρίζοντας εκεί με 95-83 την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του. Οι «πράσινοι» κατέρρευσαν στην τελευταία περίοδο και έχασαν την επαφή τους με το σκορ, προδομένοι από τα πολλά λάθη τους (18!), την κακή αμυντική λειτουργία τους και ένα μεγάλο διάστημα επιθετικής αφλογιστίας που επέτρεψε στους γηπεδούχους να κάνουν ένα σερί 14-4 σε μόλις τέσσερα λεπτά και να «τελειώσουν» το παιχνίδι. Η διαφορά έφτασε στο +13 στο τελευταίο τρίλεπτο, χωρίς να καταφέρει η ελληνική ομάδα να επιστρέψει παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του Μακ (3/3 τρ., 2/2 δίπ., 2/2 β.) να την ξαναβάλει στο παιχνίδι. Με την ήττα αυτή, το ρεκόρ του Παναθηναϊκού είναι 2-5.  

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Πρέπελιτς 18 (4/5 τρ., 2/2 δίπ.), Πραντίγια, Πουέρτο 2, Λαμπεϊρί 8, Τόμπεϊ 11, Κάλινιτς 4, Ντούμπλετιτς 9, Βίβες 5, Σαν Εμετέριο 11, Γουίλιαμς 14, Χέρμανσον 13, Χιμένεθ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μακ 15, Παπαγιάννης 8, Μποχωρίδης 3, Ογκαστ, Παπαπέτρου 11, Κασελάκης, Φόστερ 6, Νέντοβιτς 5, Γουάιτ 9, Μίτογλου 11, Μπέντιλ 4, Σαντ Ρος 11. 

Την πιο μεγάλη νίκη της βραδιάς την πήρε η εκπληκτική Μπάγερν με 74-71 επί της Αναντολού Εφές μέσα στην Πόλη, συνεχίζοντας τις εκτός έδρας (4/5) επιτυχίες της. Στο ντέρμπι της Ρωσίας, η Χίμκι νίκησε στην Αγία Πετρούπολη τη Ζενίτ με 88-83, ενώ σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε και η ΤΣΣΚΑ επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας με 78-87. Την πιο άνετη νίκη της 9ης αγωνιστικής τη γεύτηκε η Μπασκόνια, επικρατώντας στη Βιτόρια της Φενέρμπαχτσε με 86-68. Το σημερινό πρόγραμμα της «διαβολοβδομάδας»: 19.30 Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ, 21.00 Αλμπα – Βιλερμπάν,  21.45 Αρμάνι – Ερυθρός Αστέρας.  

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία αναβλήθηκε, όπως και το παιχνίδι του με τη Βιλερμπάν την Παρασκευή, λόγω των τεσσάρων κρουσμάτων κορωνοϊού που ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι». 

Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, όλοι οι παίκτες και τα μέλη της ελληνικής ομάδας τέθηκαν σε καραντίνα, ενώ ματαιώθηκαν οι προπονήσεις, ακόμα και οι ατομικές. 

Σήμερα θα γίνουν νέα τεστ και ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα αποφασισθούν οι επόμενες κινήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή