Απογοητευτικός ξανά ο ΠΑΟ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χαμηλή πτήση και νέα ανώμαλη προσγείωση επί ισπανικού εδάφους για τον Παναθηναϊκό, με το 93-72 της συντριβής του από την Μπασκόνια να μοιάζει με μια φυσιολογική συνέχεια της κάκιστης εικόνας του στη Βαλένθια. Ηταν η 5η συνεχόμενη ήττα για τους «πράσινους» στην Ευρωλίγκα και ένα ηχηρό καμπανάκι για δραστικές αλλαγές στη συνέχεια, ώστε να μην περιοριστεί σε ρόλο κομπάρσου μια ομάδα μαθημένη να πρωταγωνιστεί. Το αρνητικό ρεκόρ 2-6 είναι το χειρότερο στην ιστορία του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση και δείχνει την έλλειψη ποιότητας και εμπειρίας που χαρακτηρίζει το φετινό του ρόστερ. 

Χθες το καλό ξεκίνημα (2-10 στο 5΄) έδωσε ελπίδες για ανάλογη συνέχεια, αλλά το γρήγορο σερί 9-0 της Μπασκόνια γκρέμισε γρήγορα τις προσδοκίες. Η ελληνική ομάδα κράτησε το προβάδισμα με 23-20 στο δεκάλεπτο, έμεινε κοντά στο σκορ μέχρι τα μισά του 3ου δεκαλέπτου (50-49) και κατέρρευσε αμυντικά, μην έχοντας απάντηση στην επιθετική πολυφωνία των Βάσκων, που πάτησαν το γκάζι και ξέφυγαν στο σκορ. Το 4ο δεκάλεπτο ήταν εφιαλτικό (παθητικό 27 π.), με τον Παναθηναϊκό να μην έχει κανένα τρόπο να επιστρέψει στο παιχνίδι. 

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ: Ραϊέστε, Βιλντόζα 19, Τζεκίρι 10, Χένρι 14, Σεντεκέρσκις 2, Ντιόπ 5, Φαλ, Πέτερς 19, Ντράγκιτς 6, Γκιετράιτις 12, Πολονάρα 6, Κούρουκς. 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μακ 2, Παπαγιάννης 11, Μποχωρίδης, Ογκουστ 2, Παπαπέτρου 17, Κασελάκης 4, Φόστερ 2, Νέντοβιτς 13, Γουάιτ 6, Μίτογλου 2, Μπέντιλ,  Σαντ Ρος 4. 

Στα άλλα χθεσινά παιχνίδια, Χίμκι – Αναντολού Εφές 77-85, Μπάγερν – ΤΣΣΚΑ 81-89. Το αποψινό πρόγραμμα (10η αγωνιστική): 21.00 Αλμπα – Ζενίτ, 21.45 Αρμάνι Μιλάνο – Ζαλγκίρις, 22.00 Βαλένθια – Μακάμπι, 22.00 Μπαρτσελόνα – Ερυθρός Αστέρας, 22.00 Ρεάλ – Φενέρμπαχτσε. Ο αγώνας Βιλερμπάν – Ολυμπιακός αναβλήθηκε λόγω των πέντε κρουσμάτων κορωνοϊού που έχουν οι «ερυθρόλευκοι». Τα χθεσινά τεστ για τους υπόλοιπους βγήκαν αρνητικά και σήμερα ξεκινούν ατομικές προπονήσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή