«Χορός» εκατομμυρίων ευρώ στα παρκέ του ΝΒΑ

«Χορός» εκατομμυρίων ευρώ στα παρκέ του ΝΒΑ

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα «χρυσό» πενταετές συμβόλαιο ύψους 196,8 εκατ. ευρώ, εάν και εφόσον επιλέξει να παραμείνει στο Μιλγουόκι, έχει από σήμερα τα ξημερώματα τη δυνατότητα να υπογράψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Σε περίπτωση που δεν υπογράψει την επέκταση συμβολαίου μέχρι και την τελευταία προθεσμία (21 Δεκεμβρίου), θα παραμείνει ελεύθερος στην αγορά του ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2021. 

Την ίδια ώρα, η διοίκηση των Μπακς κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον «Greek Freak» να παραμείνει στο Μιλγουόκι την επόμενη πενταετία. Τα «ελάφια» προχώρησαν σε μία σημαντική κίνηση τις προηγούμενες ημέρες, καθώς αντάλλαξαν τους Ερικ Μπλέντσο, Τζορτζ Χιλ και τρία pick για τον γκαρντ των Πέλικανς, Τζρου Χόλιντεϊ. Επίσης, τον Σέρβο πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε, Μπόγκταν Μπογκντάνοβιτς θέλουν να κάνουν δικό τους οι Μπακς, οι οποίοι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του ESPN, αναμένεται να του κάνουν πρόταση. Την προηγούμενη Τρίτη, οι Μπακς είχαν συμφωνήσει με τους Κινγκς σε μία ανταλλαγή που θα έστελνε τον Μπογκντάνοβιτς στο Μιλγουόκι, όμως, καθώς θα έμενε ελεύθερος, η συμφωνία κατέρρευσε όταν ο ίδιος αποφάσισε να δοκιμάσει την αγορά. 

Παράλληλα, το ΝΒΑ κινείται από σήμερα τα ξημερώματα σε ρυθμούς μεταγραφών, χωρίς όμως να υπάρχουν πολύ μεγάλα ονόματα στην αγορά. Ελεύθερος από τους Σέλτικς παρέμεινε ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο οποίος αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, που θα του απέφερε 28,7 εκατ. ευρώ. Μαζί με τους Σέλτικς, οι Νικς και οι Χοκς αναμένονται να είναι οι τρεις ομάδες που θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Εκτός από τον Χέιγουορντ, οι Νικς ενδιαφέρονται και για τον Καρμέλο Αντονι και σύμφωνα με το SNY, ενδιαφέρον για μία συμφωνία υπάρχει και από την πλευρά του παίκτη. 

Στο Χιούστον, οι Ρόκετς φαίνεται να έχουν εγκαταλείψει την όποια προσπάθεια για να κρατήσουν τον Τζέιμς Χάρντεν, ο οποίος είχε ζητήσει ανταλλαγή την προηγούμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με το Athletic, ο 31χρονος σούπερ σταρ προτιμάει να μετακομίσει στο Μπρούκλιν και να ενώσει τις δυνάμεις του με τους Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ιρβινγκ για λογαριασμό των Νετς. Οι Ρόκετς όμως ψάχνουν την ιδανικότερη ευκαιρία με το πιο ολοκληρωμένο πακέτο για να ανταλλάξουν τον Χάρντεν. Τέλος, τη δεύτερη συνεχόμενη σεζόν αναμένεται να χάσει ο Κλέι Τόμπσον, ο οποίος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα. Ο Τόμπσον είχε χάσει την περασμένη σεζόν με ρήξη χιαστών.
Δ.Α.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή