Αποστολή πρόκρισης για την εθνική μπάσκετ

Αποστολή πρόκρισης για την εθνική μπάσκετ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Σεράγεβο βρίσκεται από χθες η 14μελής αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ ανδρών, όπου την Παρασκευή και την Κυριακή θα δώσει δύο αγώνες για τους προκριματικούς του Eurobasket 2022 με Λετονία και Βουλγαρία αντιστοίχως.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, έχει πετύχει ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στον 8ο όμιλο (Βουλγαρία στην Πάτρα και Βοσνία εκτός) και κάνοντας ένα ακόμη «δύο στα δύο», εξασφαλίζει την πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης.

«Είμαστε αισιόδοξοι. Ο στόχος της Εθνικής είναι να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Εχουμε απέναντί μας τη Λετονία, την οποία θα αντιμετωπίσουμε για πρώτη φορά και τη Βουλγαρία, την οποία έχουμε ήδη αντιμετωπίσει. Είναι και οι δύο επικίνδυνες ομάδες που παίζουν πολύ περιφερειακό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε με βάση την άμυνα να ανταποκριθούμε», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο τεχνικός της «γαλανόλευκης» παραδέχθηκε πως στόχος είναι η σταδιακή ανανέωση της ομάδας. «Δεν θέλουμε να γίνεται εξαιτίας τραυματισμών κάποιων άλλων παιδιών. Θέλουμε όλα να πηγαίνουν βάσει προγράμματος σιγά σιγά» είπε, ενώ αναφερόμενος στην ιδιαίτερη κατάσταση που θα αντιμετωπίσει η ομάδα με τη διαβίωση σε «φούσκα», όπου θα πηγαίνει μόνο τη διαδρομή γήπεδο-ξενοδοχείο στα πρότυπα του ΝΒΑ, τη χαρακτήρισε πρωτόγνωρη, ποντάροντας όμως στο καλό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους παίκτες του.  

Η αποστολή: Γ. Αγραβάνης, Δ. Αγραβάνης, Αθηναίου, Γκίκας, Καββαδάς, Κακλαμανάκης, Κατσίβελης, Λούντζης, Μάντζαρης, Μαργαρίτης, Ρογκαβόπουλος, Σκορδίλης, Τσαϊρέλης, Φλιώνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή