Ολυμπιακός: «Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε»

Ολυμπιακός: «Μπορούμε να αντεπεξέλθουμε»

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε βαθιά νερά καλείται να κολυμπήσει απόψε (19.55) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο Καραϊσκάκη τη Μάντσεστερ Σίτι για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εκτός από το εμπόδιο της αγγλικής ομάδας, καλούνται να ξεπεράσουν και τις πολλές απουσίες βασικών παικτών. Στους ήδη νοσούντες με κορωνοϊό, Χασάν και Ελ Αραμπί, προστέθηκε χθες και ο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος θα χάσει και τα ματς που ακολουθούν με Αρη και Μαρσέιγ. Εκτός από τους παραπάνω, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βαλμπουενά και Χολέμπας, ενώ παράλληλα ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι θα περιμένει έως την τελευταία στιγμή τον Ραφίνια, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε μία εκ των εναλλακτικών είναι να παίξει ο Ανδρούτσος αριστερό ή δεξί μπακ και να πάει ο Ντρέγκερ στη μία ή την άλλη πλευρά. Υπάρχει και η εκδοχή του 3-5-2, όπου σε αυτήν την περίπτωση στα άκρα θα πάνε οι Ντρέγκερ και ένας εκ των Μασούρα – Ανδρούτσου. Επίσης ο Βρουσάι διεκδικεί θέση βασικού αντί του Ραντζέλοβιτς.

Παρά τα προβλήματα πάντως, αλλά και το μέγεθος του αντιπάλου, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν χάνει την αισιοδοξία του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Σίτι. «Εχουμε ποιότητα, έχουμε αντεπεξέλθει σε δύσκολα παιχνίδια και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», ενώ όσον αφορά την υπόθεση «πρόκριση» τόνισε ότι η ομάδα του θα διεκδικήσει τουλάχιστον δύο νίκες στα τρία παιχνίδια που απομένουν.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο Μαρτίνς βρίσκεται ο Βινάγκρε, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά χθες, όσο και ο Ραφίνια του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί λίγο πριν από τη σέντρα.

Από την άλλη μεριά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μιλώντας στους Αγγλους δημοσιογράφους υπογράμμισε ότι στόχος είναι η νίκη προκειμένου να «κλειδώσει» η πρόκριση αλλά και η πρώτη θέση στον όμιλο και στη συνέχεια να ρίξει το βάρος στις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς έχει μείνει αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα. Πάντως, ο Καταλανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Ντε Μπρόινε και Γουόκερ για να τους δώσει ανάσες, ενώ εκτός είναι και ο Ακέ που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται οι Φερναντίνιο και Μεντί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή