Έξοδοι-παγίδες για τους τρεις «τραυματισμένους» Ευρωπαίους

Έξοδοι-παγίδες για τους τρεις «τραυματισμένους» Ευρωπαίους

2' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανώμαλη και με σπασμένα φτερά θα είναι η προσγείωση των τριών «Ευρωπαίων» μας στην ελληνική πραγματικότητα, μετά μια καταστροφική εβδομάδα εκτός συνόρων, με απολογισμό τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. 

Η 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1 έχει εκτός έδρας παιχνίδια και για τους τρεις, με πιο σημαντικό το αποψινό ντέρμπι Αρη – Ολυμπιακού, των δύο ομάδων που μοιράζονται την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας από 6 νίκες και 1 ισοπαλία. Για τους «ερυθρόλευκους» που έχουν ταλαιπωρηθεί το τελευταίο διάστημα από σημαντικές απουσίες, αυτό θα είναι ουσιαστικά το πρώτο τους «κρας τεστ» εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, τρεις μέρες πριν από το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αρης ζει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του και περιμένει μια πειστική εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα για να δείξει τώρα που αρχίζουν τα δύσκολα, ότι το σκαρί του αντέχει στον πρωταθλητισμό.

Πολύ δύσκολη αποστολή έχει και η ΑΕΚ. Δοκιμάζεται στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, κουβαλώντας το βαρύ κι ασήκωτο 0-3 από τη Ζόρια που της δημιουργεί αφόρητη πίεση, σε μια εποχή κατά την οποία είχε βρει καλό ρυθμό και έδειχνε σε φόρμα. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη τους σημαντική επιτυχία, στο κυνήγι μιας θέσης στα πλέι οφ. Η έξοδος του ΠΑΟΚ είναι θεωρητικά πιο εύκολη. 
Παίζει στη Λαμία κόντρα στην ουραγό του πρωταθλήματος, η οποία όμως ψάχνει από κάπου να πιαστεί και κυνηγάει κάθε παιχνίδι. Μετά δύο συνεχόμενες ήττες, ανάσα ψάχνει και ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναιτωλικό, τη μία από τις δύο ομάδες της Σούπερ Λιγκ 1 που δεν έχουν γευθεί ακόμα τη χαρά της νίκης. 

Το παιχνίδι ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα μοιάζει απόλυτα ισορροπημένο, με τους Κρητικούς να μην έχουν νικήσει ακόμα στην έδρα τους, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μονομαχία της Λάρισας με τον Ατρόμητο, στο ντεμπούτο του Γιάννη Τάτση στον πάγκο της ΑΕΛ. Το πρόγραμμα κλείνει τη Δευτέρα με τον αγώνα Απόλλωνα – Βόλου.  

Συνοπτικά το πρόγραμμα (10η αγωνιστική): ΣΑΒΒΑΤΟ: 17.15 Λάρισα – Ατρόμητος, 19.30 Αρης – Ολυμπιακός, ΚΥΡΙΑΚΗ: 15.00 Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός, 17.00 ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα, 17.15 Λαμία – ΠΑΟΚ, 19.30 Αστέρας Τρ. – ΑΕΚ, ΔΕΥΤΕΡΑ: 19.30 Απόλλων Σμ. – Βόλος.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (9 αγ.): Ολυμπιακός 19 (7 αγ.), Αρης 19 (7), ΠΑΟΚ 18 (8), ΑΕΚ 16 (7), Βόλος 12 (8), Αστέρας Τρ. 12 (8), Ατρόμητος 12 (9), Παναθηναϊκός 9 (9), ΟΦΗ 9 (9), ΠΑΣ Γιάννινα 9 (9), Απόλλων Σμ. 5 (8), Λάρισα 5 (7), Παναιτωλικός 4 (9), Λαμία 2 (7).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή