Τελευταίες ελπίδες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Τελευταίες ελπίδες για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολα για όλα τα παίζουν σήμερα ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για να μείνουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. 

Μετά τις οδυνηρές ήττες τους την περασμένη εβδομάδα, το απόλυτο 2Χ2 εξασφαλίζει μαθηματικά μόνο τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Στην ΑΕΚ δεν αρκεί απλώς να νικήσει απόψε (19.55) την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ και τη Λέστερ στο Λονδίνο την άλλη Πέμπτη, χρειάζεται και να μη νικήσουν οι Πορτογάλοι στην έδρα τους τη Ζόρια την τελευταία αγωνιστική, όπως και να μην κάνει δύο νίκες η ουκρανική ομάδα. 

«Οσο είσαι ζωντανός, πάντα υπάρχουν ελπίδες» τόνισε ο Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος προανήγγειλε αλλαγές προσώπων για να μην εμφανιστεί η ΑΕΚ καταπονημένη την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εκτός πλάνων είναι οι Τσιγκρίνσκι, Λόπες (τραυματίες), Σάκχοφ (τιμωρημένος), Παουλίνιο και Σιμάνσκι (εκτός ευρωπαϊκής λίστας), ενώ επιστρέφει ο Λιβάια Γκαρσία. 

Ανηφόρα περιμένει και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μόνο αν κερδίσει απόψε (22.00) την Ομόνοια στην Κύπρο και τη Γρανάδα στην Τούμπα την τελευταία αγωνιστική προκρίνεται σίγουρα. Με μία νίκη και μία ισοπαλία, θα χρειαστεί οπωσδήποτε και ήττα της Αϊντχόφεν σήμερα στην Ισπανία. 

Η θερμή υποδοχή που γνώρισε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας η αποστολή από δεκάδες οπαδούς του ΠΑΟΚ, προκάλεσε αστυνομική έρευνα λόγω της COVID-19 και την υπόσχεση του Πάμπλο Γκαρσία (αποθεώθηκε) ότι όλοι οι παίκτες του θα παίζουν πάντα σαν να είναι το τελευταίο τους παιχνίδι! 

Επιστρέφει ο Γιαννούλης, απουσιάζουν οι Βιεϊρίνια (εκτός λίστας), Αουγκούστο (τιμωρημένος), ενώ φανέλα βασικού θα πάρει ο Πασχαλάκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή