Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Άρης

Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Άρης

Οι Θεσσαλονικείς, με 10 παίκτες, απέσπασαν ισοπαλία στο Περιστέρι

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περίπου μία ώρα.

Οι «κίτρινοι», αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δυο γκολ διαφορά ενώ παράλληλα από το 35ο λεπτό αγωνιζόντουσαν με δέκα παίκτες, κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα και να φύγουν τελικά με τον βαθμό της ισοπαλίας, παραμένοντας αήττητοι εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Από την άλλη αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να φτάσει στο γκολ στο 37ο λεπτό, όταν έπειτα από το σουτ του Μουνίθ η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ρόουζ, με τον κ. Ευαγγέλου να δίνει το πέναλτι, αλλά και την κίτρινη κάρτα στον αμυντικό του Αρη, η οποία ήταν η δεύτερη με αποτέλεσμα ο Γάλλος να αποβληθεί. Ο Μανούσος ήταν αυτός που μετέτρεψε σε γκολ την παράβαση.

Η πίεση του Ατρόμητου συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Έτσι στο 51ο λεπτό, ο Μουνίθ με πολύ ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0, με τον Ατρόμητο να δείχνει ότι κρατά γερά τους τρεις βαθμούς στα χέρια του.

Όμως ο Αρης δεν είχε πετάξει λευκή πετσέτα. Οι «κίτρινοι» μπήκαν σχεδόν αμέσως ξανά στο ματς, καθώς κατάφεραν να μειώσουν στο 61ο λεπτό με πλασέ του Κάτσε, έπειτα από ασίστ του Σίλβα, με τους δύο παίκτες να έχουν μπει ως αλλαγή δύο λεπτά νωρίτερα.

Από το σημείο εκείνο και μετά ο Αρης έχασε διαδοχικές ευκαιρίες για την ισοφάριση και τελικά το πείσμα των παικτών του απέδωσε καρπούς στο 81ο λεπτό, όταν ο Μαντσίνι (που επίσης είχε μπει αλλαγή), βρήκε τον Σάσα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γιαννιώτη, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

*Κίτρινες: Γκαλβάο, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ρισβάνης – Ρόουζ

*Κόκκινη: Ρόουζ (35΄, 2η κίτρινη)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο, Τομάσεβιτς (72΄ Κιβρακίδης), Χαρίσης (86΄ Σάλομον), Νάτσος, Ενσικουλού (86΄ Μάτιτς), Μανούσος (72΄ Κωτσόπουλος), Μουνίθ (72΄ Χριστοδουλόπουλος), Ρισβάνης.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Γκανέα (59΄ Κάτσε), Δεληζήσης, Σάσα, Ματίγια, Γκαρσία (59΄ Σίλβα), Γκάμα (42΄ Μπεναλουάν), Μπερτόλιο (76΄ Λόπεθ), Μάνος (76΄ Μαντσίνι).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή