Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πήρε (ξανά) το όπλο του

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πήρε (ξανά) το όπλο του

Με χατ τρικ οδήγησε τον Ολυμπιακό στο 4-1 επί του Βόλου

2' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό και με χατ τρικ οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με 4-1 επί του Βόλου στο δεύτερο σαββατιάτικο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ δεν δυσκολεύθηκαν τελικά να φτάσουν στο τρίποντο, πετυχαίνοντας την όγδοη νίκη τους στο πρωτάθλημα και είναι πλέον μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς νωρίτερα ο Άρης άφησε δύο βαθμούς στο Περιστέρι.

Ο Βόλος –που ήταν πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο- κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό, καθώς στο 7ο λεπτό ο Δουβίκας με δυνατό σουτ «σημάδεψε» το δοκάρι του Σα, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από τον Μπα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαριέντος.

Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» προσπάθησαν να πιέσουν και τελικά λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου, ο Μασούρας με κεφαλιά – ψαράκι ισοφάρισε σε 1-1.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ισορροπημένο, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν στην άμυνά τους, όμως από το 60ο λεπτό και μετά ο Ολυμπιακός… γύρισε τον διακόπτη.

Στο 66ο λεπτό ο Ελ Αραμπί, αφού… άδειασε έναν αμυντικό, έδωσε με πολύ όμορφο διαγώνιο πλασέ το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους», ξεκινώντας παράλληλα την προσωπική του παράσταση στο «Καραϊσκάκη».

Στο 80΄ ο Φορτούνης, πάσαρε στον κενό χώρο για τον Ελ Αραμπί, που με αριστερό πλασέ έκανε το 3-1, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από σέντρα του Τιάγκο Σίλβα, πάλι ο Μαροκινός, αφού πρώτα κατέβασε με το στήθος, με αριστερό πλασέ σφράγισε το 4-1, ενώ παράλληλα ολοκλήρωνε το δεύτερό του χατ τρικ στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς κάτι ανάλογο είχε πετύχει και στις 17/10, απέναντι στον Ατρόμητο, έχοντας φτάσει ήδη τα οκτώ γκολ.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με την Πόρτο στο Φάληρο, όπου θέλει τη νίκη προκειμένου να συνεχίσει στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπα – Σάντσες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Μπα (59’ Σισέ), Βινάγκρε (46’ Χολέμπας), Ντρέγκερ (5’ λ. τρ. Ραντζέλοβιτς), Καμαρά, Μπουχαλάκης (58’ Πέπε) , Φορτούνης (81’ Τιάγκο Σίλβα), Μασούρας, Βρουσάι, Ελ Αραμπί.

ΒΟΛΟΣ (Άνχελ Λόπεθ): Γκαραβέλης, Ντεντάκης (75’ Κιάκος), Φεράρι, Σάντσες, Δουβίκας, Ουάρντα (68’ Περέα), Μαρτίνες, Μπαριέντος (19’ λ. τρ. Νίνης), Κολόμπο, Ριένστρα, Μπαρτόλο.

**Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημίχρονου η ΠΑΕ Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Αναμφίβολα ο Ολυμπιακός Πειραιώς είναι μια μεγάλη ομάδα. Μεγαλύτερη από τον Βόλο, που όμως είναι μια περήφανη ομάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός σώνει και καλά πρέπει, με κάθε τρόπο, να κερδίζει. Αυτά που έγιναν απόψε στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στο ημίχρονο, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτά. Βαγγέλη Μαρινάκη έχεις συμβάλει στο να είναι ο Ολυμπιακός μια μεγάλη ομάδα, αλλά μην την μικραίνεις με τέτοιες συμπεριφορές. Κερδίστε, αλλά όχι έτσι…».

** Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ που ξεκινά στις 7.30 μ.μ. ξεχωρίζει από το κυριακάτικο (6/12) πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Παίζουν επίσης: ΟΦΗ – Απόλλων (3 μ.μ.), ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία στις 5.15 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή