Στις 7.55 μ.μ. και με νέους διαιτητές συνεχίζεται το Παρί-Μπασάκσεχιρ

Στις 7.55 μ.μ. και με νέους διαιτητές συνεχίζεται το Παρί-Μπασάκσεχιρ

Μετά τη ρατσιστική αναφορά του τέταρτου διαιτητή στον βοηθό τεχνικό της τουρκικής ομάδας

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νέα διαιτητική τετράδα θα συνεχιστεί το βράδυ της Τετάρτης ο αγώνας του Τσάμπιονς Λιγκ της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπασάκσεχιρ, που διακόπηκε λόγω ρατσιστικού τύπου αναφοράς του τέταρτου διαιτητή στον Καμερουνέζο βοηθό προπονητή της τουρκικής ομάδας.

Σε ανακοίνωσή της η UEFA ανέφερε ότι κατόπιν συμφωνίας των δύο συλλόγων, το παιχνίδι θα επανεκκινήσει από εκεί που σταμάτησε, στις 7.55 (ώρα Ελλάδας).

Όπως κατήγγειλαν οι άνθρωποι της τουρκικής ομάδας, ο Καμερουνέζος βοηθός προπονητή Πιέρ Γουεμπό έγινε δέκτης ρατσιστικού σχολίου από τον Ρουμάνο τέταρτο διαιτητή Σεμπάστιαν Κολτέσκου, στο 14ο λεπτό του α’ ημιχρόνου. Ο κ. Κολτσέσκου έδειξε τον κ. Γουεμπό λέγοντας «αυτός ο μαύρος».

«Ο ρατσισμός και οι διακρίσεις σε κάθε μορφή τους δεν έχουν θέση στο ποδόσφαιρο», ανέφερε σε ανάρτησή της η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία.

Για καλή τύχη της UEFA, το άλλο ματς του ομίλου μεταξύ της Λειψίας έληξε με νίκη της γηπεδούχου ομάδας επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-2), κάτι που σημαίνει ότι η Παρί έχει ήδη προκριθεί και μαθηματικά στον επόμενο γύρο, διαφορετικά θα ετίθετο θέμα αξιοπιστίας της διοργάνωσης αφού οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής σε κάθε όμιλο πρέπει πάντα να διεξάγονται ταυτόχρονα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή