Αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ισοπαλία 0-0 ο ΠΑΟΚ

Αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ισοπαλία 0-0 ο ΠΑΟΚ

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε χαλαρούς ρυθμούς και χωρίς πίεση, μιας και είχε ήδη αποκλειστεί από την περασμένη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε το Γιουρόπα Λιγκ με ένα «λευκό» 0-0 κόντρα στη Γρανάδα στην Τούμπα. Το μόνο διακύβευμα ήταν η πρωτιά του ομίλου (με νίκη την έπαιρναν οι Ισπανοί) και το γόητρο, γι’ αυτό και οι δύο προπονητές ξεκούρασαν κάποιους βασικούς παίκτες. Χωρίς ρυθμό ο ΠΑΟΚ στο α΄ ημίχρονο, απείλησε με το δοκάρι του Βαρέλα στο 44΄, ενώ στο β΄ μέρος βελτιώθηκε και είχε ευκαιρίες για μια τιμητική νίκη. Οξύμωρο; Πήρε τρεις βαθμούς από την Αϊντχόφεν, δύο από τη Γρανάδα και μόλις έναν από την Ομόνοια. Οι πέντε που έχασε από την πιο αδύναμη ομάδα τού ομίλου του στοίχισαν την πρόκριση… 

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης (63΄ Ουαγκέ), Ινγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Εσίτι (63΄ Αουγκούστο), Ελ Καντουρί, Μουργκ, Κούτσιας (46΄ Τσιγγάρας), Τζόλης (46΄ Α. Ζίβκοβιτς), Τσόλακ. 
ΓΡΑΝΑΔΑ: Ααρόν, Φουλκιέ, Νεουέν, Μίγια (75΄ Γκονανόλον), Χερμάν, Ετεκί (85΄ Σολδάδο), Μολίνα, Κένεντι (67΄ Σουάρες), Σόρο (75΄ Ματσίς), Πουέρτας, Πέπε (66΄ Νέβα). 

• Στον άλλο αγώνα, Αϊντχόφεν – Ομόνοια 4-0. Τελική βαθμολογία: Αϊντχόφεν 12, Γρανάδα 11, ΠΑΟΚ 6, Ομόνοια 4.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή