Γ. Αντετοκούνμπο: Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ

Γ. Αντετοκούνμπο: Το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η κίνηση, που όλοι οι φίλοι του ΝΒΑ και του μπάσκετ περίμεναν με αγωνία, έγινε. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε ότι υπέγραψε τη άκρως πλουσιοπάροχη επέκταση του συμβολαίου του με τους Μπακς αντί 228,2 εκατομμυρίων δολαρίων και εγγυημένα 256 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα έξι χρόνια.

Ο Ελληνας σταρ του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη διατηρούσε το δικαίωμα ώς τις 21 Δεκεμβρίου να υπογράψει το supermax συμβόλαιο που του πρόσφεραν οι Μπακς ή να περιμένει να λήξει η συμφωνία με το Μιλγουόκι και να βγει ελεύθερος στην αγορά το καλοκαίρι του 2021.

Τελικά, ο δύο φορές MVP και κορυφαίος αμυντικός του ΝΒΑ αποφάσισε να μείνει στα «Ελάφια» και να διεκδικήσει τον τίτλο τη νέα σεζόν η οποία ξεκινά στις 22 Δεκεμβρίου, ανακοινώνοντας ο ίδιος με τον πλέον επίσημο τρόπο την παραμονή του.

«Αυτό είναι το σπίτι μου, αυτή είναι η πόλη μου. Είμαι ευλογημένος να λογίζομαι ως μέλος των Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα 5 χρόνια. Ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να μετρήσουν. Το σόου συνεχίζεται, πάμε»!

Η συμφωνία του Γιάννη με την ομάδα του Μιλγουόκι γίνεται η πιο «ακριβή» στην ιστορία του ΝΒΑ, ενώ ο σταρ των Μπακς θα παραμείνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας αθλητής όλων των εποχών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή